El CH Mataró amb pas ferm cap a l'OK Lliga

Ha derrotat l'Alcoi i ja té sis punts d'avantatge sobre el quart classificat

L'equip del Club Hoquei Mataró ha superat de forma agònica i brillant l'Alcoi per 4-2 i d'aquesta manera conserva el lideratge i agafa ja sis punts d'avantatge sobre l'equip alacantí que és el quart classificat de la 1a Estatal i camina amb pas ferm cap a l'ascens a l'OK Lliga. El partit ha estat molt disputat amb una defensa molt forta de l'equip visitant que ha mantingut el zero a la seva porteria –amb un Vallina en estat de gràcia– fins que faltaven deu minuts per al final, on s'ha arribat amb un mínim avantatge visitant de 0-1. Però en aquest tram final l'equip de Vadillo s'ha desencadenat i ha marcat quatre gols per agafar un avantatge de 4-1 i decidir el partit.

Mataro-Alcoi

La primera meitat ha acabat amb avantatge pels alacantins, gràcies a un xut creuat de l’ex-mataronista Figa, tot i que el domini del joc va estar molt repartit. A la represa els locals van sortir en tromba i van posar setge a la porteria visitant, on es van topar amb un Vallina esplèndid. Castellví va aconseguir trencar el malefici amb un gran xut des de més enllà de mitja pista empatant el matx a un gol, i els mataronins no van trigar a decidir el partit aprofitant dues opcions a pilota parada, un penal marcat per Casas i una falta directa convertida per Mangas, posant el 3-1 al marcador quan faltaven poc més de cinc minuts. Mangas va assistir a Casas per fer el 4-1 que posava la victòria en safata al seu equip, tot i que poc després Figa feia el 4-2 de falta directa.

CH MATARÓ - CP ALCOI 4-2

CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza, Martí Casas (2), Èric Serra, Aniol Mangas (1), Oriol Parera, Pol Castellví (1) i Marçal Oliana.
CP ALCOI: Vallina, Candanedo, Figa (2), Aguilar, Pérez, Cañellas i Doménech (porter suplent).
Àrbitres: Sánchez i Gorina.
Marcador: 14’ Figa (0-1); 41’ CASTELLVÍ (1-1); 44’ CASAS de penal (2-1); 45’ MANGAS de falta directa (3-1); 47’ CASAS (4-1); 48’ Figa de falta directa (4-2).