El femení del CH Mataró empata a Terrassa i l’ascens haurà d’esperar

El conjunt mataroní va desaprofitar una ocasió d’or per ser nou equip d’OK Lliga i ara s’ho haurà de jugar tot a la darrera jornada de lliga

CH Mataró Femení 2013-14Diumenge passat el femení del CH Mataró es desplaçava a Terrassa per jugar davant l’Sfèric, un equip de la part baixa de la taula, en un  partit on, si les mataronines guanyaven i els Reus Deportiu no ho feia, aconseguirien l’ascens a OK Lliga. Però cap de les dues coses es va donar, el Reus va guanyar i el CH Mataró va empatar a 0 gols davant un Terrassa que es va reforçar amb jugadores del primer equip que juga a OK Lliga.

El partit davant el conjunt egarenc va estar molt obert i tots dos equips van disposar de nombroses ocasions per aconseguir més d’un gol, però les porteres dels dos equips van estar molt encertades i ho van aturar tot deixant la seva porteria a zero.

Ara, després d’aquest empat, el CH Mataró és segon amb 50 punts, els mateixos que el Manlleu B i que el Reus Deportiu que són primer i tercer respectivament. Hem de recordar que el Manlleu com que és un filial no pot pujar, per tant pujaria el CH Mataró a la màxima catagoria estatal, ja que té el gol average a favor davant el Reus Deportiu, l’únic equip que pot evitar l’ascens mataroní. Aquest dissabte dia 5 d’abril l’equip mataroní jugarà el darrer partit de lliga a casa davant el Voltregà, si les mataronins guanyen o sumen més punts que el Reus Deportiu seran equip d’OK Lliga.

SFERIC TERRASSA - CH MATARÓ 0-0

CH MATARÓ: Erika Arellano (portera), Xantal Piqué (capitana), Ona Castellví, Carla Fontdegloria, Marta Soler, Júlia Canal, Clara Ràfols.