El CH Mataró acaba novè a la Copa Esports Penedès

Els mataronins es van emportar el derbi davant el Tordera 3 a 2 per acabar novens

140503 HO Mataró - Sant Cugat

El CH Mataró que començarà l’OK Lliga el 20 de setembre a casa davant el Reus Deportiu, ha estat disputant aquestes setmanes la Copa Penedès, una competició de caràcter amistós on competeixen diversos equips catalans i valencians d’OK Lliga i de Primera Estatal. Finalment el conjunt entrenat per Joan Carles Vadillo va acabar en novena posició en una competició on el Reus Deportiu en va sortir campió després de guanyar el Calafell a la final per 3-1.

Després d’empatar a 3-3 amb el Tordera a la primera jornada i perdre 6-3 davant el Voltregà a la segona jornada, el CH Mataró s’enfrontava al Manlleu a la tercera jornada de la fase de grups amb l’obligació de guanyar  per seguir endavant a la competició.  Oriol Pujol va avançar els mataronins, però el Manlleu va arribar molt més fresc al matx davant un Mataró que tenia molts jugadors tocats i que va veure com els osonencs es van posar 6 a 1 a dalt. Povedano escurçaria diferències de penal, però finalment el Manlleu va acabar guanyant 7 a 2.

Després d’aquesta derrota el conjunt mataroní es va haver de conformar per jugar del novè al dotzè lloc. En el primer partit d’aquesta segona fase, els mataronins van guanyar a casa amb comoditat l’Alcoi per 4-1. Marc Povedano per partida doble, Èric Serra i Marçal Oliana van ser els autors dels gols dels de Vadillo.

Victòria en el derbi

En el darrer partit de la competició, el CH Mataró es va emportar el derbi maresmenc davant el Tordera per 3 a 2, triomf que li va servir al conjunt mataroní per acabar novè. El Tordera es va avançar primer gràcies a un gol de Marc Serra, però tot seguit Èric Florençza va fer l’empat i abans del descans Martí Casas va avançar als mataronins. A la represa Florenza va fer el 3 a 1 i ja a les acaballes del partit Castañé va fer el 3 a 2 pels visitants.