El CH Mataró segueix sense trobar el camí de la victòria a Sant Sadurní

El Noia va imposar galons davant dels homes de Joan Carles Vadillo que, tot i això, van tenir opcions de puntuar

Després d’haver jugat quatre partits en el retorn a OK Lliga, el Club Hoquei Mataró segueix sense poder sumar els primers punts –recordem que d’aquests quatre partits tres han estat a pistes complicades i l’altre amb el Reus Deportiu a casa–, ja que a la pista del Noia tampoc va poder trencar la mala ratxa.

Els locals s’avançaven al minut nou, però Martí Casas no va trigar ni un minut a igualar de nou el marcador. Al minut divuit el Noia tornava a agafar avantatge, i amb un gol dels anomenats “psicològics” a falta de cinc segons pel descans posava al marcador el 3-1 que complicava el partit als visitants. Però a la represa encara se'ls va complicar més, i de seguida, ja que no s’havia jugat ni mig minut quan Del Amor feia el 4-1. Tot i això el Mataró no es va rendir, i de nou Casas va reduir el desavantatge al cap de dos minuts, i ell mateix marcava el seu tercer gol de la nit transformant un penal –poc després que en desaprofités un ell mateix i Povedano un altre– a mitja segona meitat, posant un 4-3 al marcador que donava opcions al seu equip. Però la igualada no va arribar, i els locals van sentenciar quan faltava poc més d’un minut.

CE NOIA Freixenet - Mis Ibèrica CH MATARÓ 5-3

CE NOIA Freixenet: Ribó, Esteller (1), Bargalló (1), Ferrer (1) i Albesa cinc inicial; Gil i Del Amor (2).
Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza, Èric Serra, Aniol Mangas i Martí Casas (3) cinc inicial;  Marçal Oliana, Marc Povedano i Oriol Parera.
Àrbitres: Gómez i Galán.
Marcador: 9’ Ferrer (1-0); 10’ CASAS (1-1); 18’ Esteller (2-1); 25’ Bargalló (3-1); 26’ Del Amor (4-1); 28’ CASAS (4-2); 38’ CASAS de penal (4-3); 49’ Del Amor (5-3).