La primera victòria del CH Mataró es fa esperar

El Mis Ibèrica guanyava 2-1 ben entrada la segona meitat, però el Vilafranca acaba remuntant

• Diumenge, 09 Novembre 2014 18:17

El Mis Ibèrica CH Mataró segueix sense trobar el camí del triomf a l'Ok Lliga, i ahir va veure com el Vilafranca remuntava un partit que tenien de cara ben entrada la segona meitat. Els visitants van aprofitar els dos penals dels que van disposar per empatar el matx i, quan faltaven menys de tres minuts, van capgirar el marcador, deixant poc temps als locals per intentar sumar els primers punts de la temporada.

Mataro-Sant vilafranca

El partit començava bé pels homes de Joan Carles Vadillo, ja que al minut quatre Aniol Mangas feia el primer gol pel seu equip. Tot i que pocs minuts més tard Caldú transformava la primera pena màxima de la nit per igualar el marcador, la reacció local no es va fer esperar, ja que Martí Casas feia el 2-1 dos minuts després.

Amb aquest resultat favorable s’arribava a la segona meitat, i el Mataró el va poder aguantar durant molts minuts, però sense poder ampliar la renda que els permetés afrontar la recta final del matx amb més tranquil·litat. Quan restaven vuit minuts pel final Galan transformava el segon penal que xiulaven al seu equip, i cinc minuts més tard ell mateix segellava la remuntada vilafranquina amb un gol que enfonsava els locals, que no van poder aprofitar una falta directa poc després per salvar com a mínim un punt.

Mis Ibèrica CH MATARÓ - CP VILAFRANCA Capital del Vi 2-3

Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza, Èric Serra, Aniol Mangas  (1) i Martí Casas (1) cinc inicial;  Marçal Oliana, Marc Povedano i Oriol Parera.
CP VILAFRANCA Capital del Vi: Camps, Navarro, Galàn (2), Esteva i Caldú (1) cinc inicial; Garrido, Pintado, Martí i Fernández
Àrbitres: Ribó i Burgos.
Marcador: 4’ MANGAS (1-0); 8’ Caldú de penal (1-1); 10’ CASAS (2-1); 43’ Galàn de penal (2-2); 48’ Galàn (2-3).