Derrota del femení del CH Mataró a Gijón

Tot i la derrota l’equip va donar una molt bona imatge en una de les pistes més complicades de la categoria

mataro-Sant Cugat

El femení del Club Hoquei Mataró va patir la seva segona derrota a l’OK Lliga Femenina després de perdre 3-1 a la pista del Gijón. Les asturianes, empeses pel nombrós públic que hi havia a la grada, van fer valer la seva major experiència a la categoria per emportar-se la victòria davant un Mataró que va estar molt desencertat de cara a porteria i que per joc i ocasions va merèixer l’empat.

Després d’un inici de partit molt igualat, el Gijón es va avançar en el marcador en el minut 16’ de joc. Abans del descans les mataronines van tenir diverses ocasions per empatar, però va mancar sort i encert i amb aquest marcador es va arribar al descans.

L’alegria de l’empat va durar res

Només començar la segona part Carla Fontdeglòria va fer l’empat mataroní. Però tot seguit, quan a la banqueta mataronina s’estava celebrant l’empat, el Gijón, en una ràpida acció, va fer el 2-1.

Minuts més tard el conjunt entrenat per Oriol Feliu va disposar d’un penal per igualar novament el matx, però el va errar i a la jugada següent les locals van fer el 3-1. Tot i això les mataronines no es va rendir i van lluitar fins al final enviant dues pilotes al pal que haurien donat el més que merescut empat. Hem de destacar la bona imatge que va donar l’equip en una de les pistes més complicades de l’OK Lliga Femenina on es respira un ambient d’hoquei de primera divisió.

HC GIJÓN - CH MATARÓ 3-1

CH MATARÓ: Èrika Arellano (Portera), Xantal Piqué, Marta Soler, Laura Manzanares, Júlia Canal, Carla Fontdegloria (1), Ona Castellví, Ariadna Escalas (Portera suplent).