El totpoderós Barça imposa la seva llei

El Mis Ibérica, amb el suport d'una bona representació de la seva afició, va caure per 4-1 al Palau

El líder imbatut de l’OK Lliga va imposar el seu domini al Palau Blaugrana, tot i que a les grades una notable representació del Front Mataroní va donar suport al CH Mataró, i segueix amb pas ferm al capdavant de la competició. D’aquesta manera el FC Barcelona acaba la primera volta amb tres punts d’avantatge sobre el Liceo, mentre que els mataronins, tercers per la cua, es troben en zona de descens i a set punts de sortir-ne, i per tant necessiten confirmar la línia ascendent que havien mostrat abans de Nadal per buscar la permanència.

Els locals han posat fil a l’agulla ben aviat, i quan encara no s’havien jugat dos minuts ja havien fet el 2-0, amb gols de Pascual i García. Els homes de Vadillo no tenien gaire opcions per posar la porteria blaugrana en perill, mentre que el Barça va posar setge a la porteria de Jordi Esteve, que amb la seva gran actuació va evitar que l’avantatge local fos més ampli al descans. Després del gol d'Álvarez al minut 15 van marxar al vestidor amb el marcador de 3-0. A la segona meitat, amb molta més intensitat en el joc, el partit va estar molt més obert i els dos equips han tingut ocasions de gol. Tot i això els locals no han patit per sumar els tres punts, ja que han fet el 4-0 de falta directa i el Mataró ha fet el gol de l’honor quan faltaven vuit minuts pel final, quan Èric Florenza ha culminat a la perfecció un ràpid contraatac.

Ho mataro

FC BARCELONA - Mis Ibérica CH MATARÓ 4-1

FC BARCELONA: S. Fernández, Marín, Reinaldo, M. Pascual i Barroso cinc inicial; Panadero, P. Álvarez i Gual.
Mis Ibérica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza, Marc Povedano, Martí Casas, i Aniol Mangas cinc inicial; Èric Serra, Oriol Parera i Marçal Oliana.
Àrbitres: Gómez i Galán.
Marcador: 2’ Pascual (1-0); 2’ Reinaldo (2-0); 15’ Álvarez (3-0); 42’ Marín de falta directa (4-0); 42’ FLORENZA (4-1).