El Mis Ibérica, a punt de donar la sorpresa

Els mataronins van tenir contra les cordes al Reus Deportiu durant molts minuts, arribant a manar per 0-2

El Mis Ibérica CH Mataró va sortir sense complexos a la sempre complicada pista del Reus Deportiu, i només la falta d’encert a pilota parada i un arbitratge marcadament casolà va impedir que els de Vadillo acabessin puntuant. Els locals van veure com el conjunt maresmenc es posava 0-2 a la represa, i van haver de treballar de valent per sumar els tres punts que els permeten seguir a la part alta de la taula.

A la primera meitat Martí Casas va aprofitar un error local al recuperar una bola mal passada i fer el 0-1 driblant a Molina. Dos minuts després de la represa el Mataró va posar un sorprenent 0-2 al marcador, gràcies a un xut ras d’Èric Florenza –tot i que l’àrbitre va donar el gol a Mangas– poc després que ell mateix fallés una falta directa. El Reus Deportiu va aprofitar l’única falta directa de què va disposar per retallar l’avantatge visitant, fent Platero l’1-2, i poc després en canvi Povedano va veure com Molina aturava la segona que va xutar el Mataró evitant l’1-3. En canvi, tres minuts més tard Rubio empatava de nou el partit, i Selva confirmava la remuntada local amb dos gols consecutius posant el 4-2 al marcador quan faltaven 7 minuts pel final. Un gol de Florenza poc després donava esperança de nou al Mataró, però amb el 4-3 els àrbitres no van voler veure res quan els locals defensaven el resultat favorable amb molta duresa, especialment Platero.

vendrell

Aquest dimecres a les 21h el Mataró té un nou repte amb la visita del Liceo, que només ha perdut a la pista del Noia i ha cedit un empat a casa contra el Barça, els únics punts que ha perdut el líder. En principi no és un partit de la lliga dels mataronins, però amb el suport del Front Mataroní i tota l’afició local, segur que els gallecs hauran de suar de valent si volen guanyar.

REUS DEPORTIU - Mis Ibérica CH MATARÓ 4-3

REUS DEPORTIU: Molina, Costa, Platero (1), Selva (2) i Rubio (1) cinc inicial; Salvat, Ollé i Coll.
Mis Ibérica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza (2), Marc Povedano, Martí Casas (1), i Aniol Mangas cinc inicial; Èric Serra, Oriol Parera, Marçal Oliana i Oriol Pujol.
Àrbitres: Garrote i Galán.
Marcador: 13’ CASAS (0-1); 27’ FLORENZA (0-2); 33’ Platero de falta directa (1-2); 38’ Rubio (2-2); 40’ Selva (3-2); 43’ Selva (4-2); 43’ FLORENZA (4-3).