Àmplia derrota immerescuda per al Mis Ibérica

El Liceo acaba golejant un Mataró que va plantar cara fins als darrers minuts, fent suar de valent a l’equip gallec (4-9)

En un partit molt entretingut i obert fins a la recta final, el Mis Ibérica CH Mataró va plantar cara ahir a la nit al Liceo, el candidat més ferm per disputar-li el títol d’OK Lliga al Barça, però va acabar golejat immerescudament, en part per la qualitat i experiència del conjunt gallec, que va saber controlar el partit al tram final, i també per algunes decisions arbitrals molt discutides que van fer créixer la renda visitant.

Ho Mataro-liceo

L’inici no podia ser més prometedor pels locals, ja que en poc més de 20 segons Martí Casas robava una bola i amb un xut potent de fora l’àrea feia l’1-0. Amb el suport del Front Mataroní a les grades, un cop més molt actiu, els mataronins es mostraven molt intensos i seguien tractant de tu al Liceo, amb molt bones intervencions sota pals de Jordi Esteve. Just després d’una molt bona doble ocasió de gol pels mataronins, que hauria suposat el 2-0, va arribar el gol de l’empat visitant, però el conjunt local no es va arronsar i va seguir intentant-ho, fent el 2-1 dos minuts més tard en un gran contracop finalitzat per Marçal Oliana. La resposta del Liceo va ser immediata, fent el 2-2 quan restaven menys de dos minuts, però Casas va aprofitar un rebot en un altre contraatac per fer el 3-2. Abans del descans els visitants encara van tenir temps d’empatar de nou el matx, amb una bona jugada des de darrera la porteria.

A la represa l’equip corunyès va avançar-se per primer cop amb un gol de Jordi Bargalló, i poc després Eduard Lamas feia el 3-5 que complicava el partit pel Mataró, tot i que quedaven més de quinze minuts pel final. Però els homes de Vadillo no es van rendir, i Oliana va aprofitar una superioritat numèrica per fer el 4-5 que els tornava a ficar dins del partit. Llavors va arribar un penal molt discutit que suposava el 4-6 que encarrilava la victòria del Liceo. A falta de tres minuts, amb el partit ja decidit, els àrbitres van perdre el control quan donaven un gol –el 4-7 que segellava la victòria visitant– quan la pilota no havia entrat del tot. Dues blaves per Florenza i Serra deixaven al Mataró amb dos jugadors de camp, i els visitants ho van aprofitar per fer el 4-9 definitiu –el primer amb doble superioritat i el segon quan ja havia entrat un jugador–.

Mis Ibérica CH MATARÓ - HC LICEO 4-9

Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Aniol Mangas, Èric Florenza, Marc Povedano i Martí Casas (2) equip inicial; Oriol Parera, Marçal Oliana (2) i Èric Serra.
HC LICEO: Grimalt, Josep Lamas (2), Eduard Lamas (3), Jordi Bargalló (1) i Pérez (2) equip inicial; Pau Bargalló (1), Vives i Carballeira.
Àrbitres: Valverde i Prades.
Marcador: 1’ CASAS (1-0); 19’ E. Lamas (1-1); 21’ OLIANA (2-1); 21’ P. Bargalló (2-2); 23’ CASAS (3-2); 24’ Pérez (3-3); 30’ J. Bargalló (3-4); 32’ E. Lamas (3-5); 37’ OLIANA (4-5); 44’ Pérez de penal (4-6); 47’ J. Lamas (4-7); 49’ J. Lamas (4-8); 49’ E. Lamas (4-9).