El Mis Ibèrica CH Mataró continua sense sort

Ha caigut per la mínima a la pista del tercer classificat

L'equip del Mis Ibèrica CH Mataró ha fet un altre grandíssim partit –sobretot a la segona meitat– a pista contrària i ben complicada com és la del Vic, com ja n'ha fet uns quants aquesta temporada, però la sort li ha girat l'esquena i ha acabat cedint per un mínim 4-3.

El Vic és el tercer classificat i no ha perdut cap partit a la seva pista, però els homes de Vadillo han sortit amb ganes i Martí Casas els ha avançat al marcador transformant un penal. Després, fins al descans, han estat els osonencs els que han agafat el control del partit, com era d'esperar, i s'han posat amb un 3-1 favorable.

Però la represa Mangas i Florenza han empatat, i el seu equip ha agafat el domini del joc. Ràpidament ha tornat a avançar-se el Vic –amb una possible falta prèvia de Rodriguez–, però quedaven 15 minuts que han tingut molta emoció sense que el marcador es mogués, tenint Casas una falta directa per empatar quan quedava un minut i mig, sense poder transformar-la en gol. El porter local Grau ha estat un mur pels homes de Vadillo, desbaratant diverses ocasions clares, a part d’una bola al pal de Povedano.

Mataro-Manlleu

CP VIC - Mis Ibérica CH MATARÓ 3-4

CP VIC: Grau, Ordeig, Roca, Bancells, Rodríguez, Font, Burgaya i Torres.
Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza, Aniol Mangas, Martí Casas, Marc Povedano (2), Oriol Parera, Èric Serra, Marçal Oliana (1).
Àrbitres: Gómez i López.
Marcador: 6’ CASAS de penal (0-1); 12’ Bancells (1-1); 22’ Burgaya (2-1); 24’ Ordeig (3-1); 29’ MANGAS (3-2); 31’ FLORENZA (3-3); 36’ Rodriguez (4-3).