El Mis Ibèrica desaprofita quatre gols de renda

El Cerceda endureix el partit a la represa i aconsegueix empatar un partit que perdia per 4-0

L'equip del Mis Ibèrica CH Mataró va deixar escapar una gran oportunitat ahir per sumar tres punts molt importants, ja que a l’inici de la segona meitat manava per 4-0 al marcador i va acabar cedint un empat al Cerceda gallec, que gràcies a un joc molt físic –fins i tot dur en excés, amb permissivitat arbitral– va poder remuntar.

A la primera meitat el Mataró va passar per sobre de l’equip gallec, dominant el joc i arribant al descans amb un marcador favorable de 3-0, després dels gols de Casas per partida doble –el primer recuperant una bola i acabant driblant al porter, i el segon aprofitant un rebot dins l’àrea– i Florenza –després de diverses intervencions positives de Domínguez, aconsegueix marcar–.

Ho mataro-cerceda

A la represa semblava que la dinàmica seguia igual, ja que Florenza no va trigar ni dos minuts en marcar el 4-0 pel Mataró, però llavors el partit va canviar radicalment i els gallecs van ficar-se dins del partit amb un hoquei de contacte. Pérez marcava dos gols en menys de dos minuts –el segon després d’una falta claríssima a Casas d’ell mateix– que donaven vida al seu equip, ja que encara quedaven més de quinze minuts per davant. Payero en va fer dos més pel Cerceda a la recta final, establint el 4-4 quan faltaven més de sis minuts, i el matx va acabar en taules després que els àrbitres no xiulessin una clara falta directa a favor dels locals en el darrer minut.

Mis Ibérica CH MATARÓ - Hockey Global CERCEDA 4-4

Mis Ibèrica CH MATARÓ: Jordi Esteve, Èric Florenza (2), Aniol Mangas, Martí Casas (2), Marc Povedano; Oriol Parera, Èric Serra i Marçal Oliana.
Hockey Global CERCEDA: Domínguez, Grasas, Fariza, Payero (2), Togores; Pérez (2), Fernández i Mantiñán.
Àrbitres: Fernández i Tavera.
Marcador: 8’ CASAS (1-0); 10’ CASAS (2-0); 12’ FLORENZA (3-0); 27’ FLORENZA (4-0); 31’ Pérez (4-1); 33’ Pérez (4-2); 41’ Payero (4-3); 44’ Payero (4-4).