Primera derrota del Mis Ibérica CH Mataró

Las falta d’encert i d’adaptació al parquet passen factura als de Vadillo a Sant Cugat

El Mis Ibérica CH Mataró no es va acabar de trobar a la pista de parquet del Sant Cugat, i va encaixar la primera derrota de la temporada, després de guanyar els dos primers partits. Jordi Bartrés va haver de deixar el partit per un fort cop al turmell, i això va ser un impediment més per poder plantar cara als locals.

CH Mataró a Sant Cugat

El Sant Cugat es va avançar al minut cinc de partit aprofitant un contracop de Yepes, i al minut onze ja feien el 2-0 amb un xut de Gilabert. Abans del descans, Florenza va poder fer el 2-1 aprofitant la pantalla d’un company, deixant el partit obert de cara a la segona meitat, però als cinc minuts de la represa Serrallonga aprofita un refús de Grané per fer el 3-1 que deixava el partit molt ben encarrilat pels locals. La falta d’encert ofensiu no va permetre als de Vadillo ficar-se de nou dins del partit, i en els darrers minuts el Sant Cugat va aprofitar la desesperació visitant per marcar dos gols més i establir el 5-1 definitiu.

CH Mataró a Sant Cugat2

SANT CUGAT - Mis Ibérica CH MATARÓ 5-1

PHC SANT CUGAT: Rivero, Ortells, Yepes (2), Gilabert (1) i Serrallonga (1) equip inicial; Farnés (1), Soler i Galbas.
Mis Ibérica CH MATARÓ: Sergi Grané, Jordi Bartrés, Èric Florenza (1), Marc Povedano i Èric Serra equip inicial; Marçal Oliana, Oriol Pujol, Pablo Fernández i Nil Castellví.
Marcador: 5’ Yepes (1-0); 11’ Gilabert (2-0) 19’ FLORENZA (2-1); 30’ Serrallonga (3-1); 48’ Farnés (4-1); 50’ Yepes de falta directa.