El Mis Ibérica Mataró marxa de Manlleu amb les mans buides

Amb opcions per puntuar fins que restaven quatre minuts, la precipitació dels de Vadillo ho va evitar

El Mis Ibèrica CH Mataró va caure a la pista del Manlleu, i aquesta derrota els deixa a sis punts de l’Alcobendas, que lidera la classificació, i els deixa en quarta posició a la taula. Els homes de Vadillo van fer una primera meitat força bona, avançant-se en el marcador amb un gol de Serra que va aprofitar un refús del porter local, creuant la bola per fer el 0-1. Tot i això, van marxar al vestidor per darrere, ja que el Manlleu va empatar amb un xut llunyà que va desviar Prat, fent que la bola acabés entrant, i pocs segons abans del descans capgiraven el marcador amb un gol de Rodríguez.

Mataro-Vilanova

A la represa, els locals van aprofitar un penal molt rigorós per agafar dos gols de renda, mentre que els mataronins van desaprofitar dues faltes directes consecutives. A la segona meitat els locals van dominar més el ritme del matx, però tot i això Povedano va marcar per posar al Mataró de nou a tan sols un gol del Manlleu. Els mataronins no van saber-ho aprofitar per empatar de nou, ja que pocs segons més tard Julià tornava a donar dos gols de renda al seu equip. Un cop més, Povedano donava esperança al seu equip quan marcava el 4-3 amb quatre minuts per davant i temps per a pensar en com a mínim l’empat. Va ser llavors quan la precipitació i els errors defensius van deixar en safata al Manlleu dos gols més per tancar el partit amb el 6-3 definitiu.

CP MANLLEU - Mis Ibérica CH MATARÓ 6-3

CP MANLLEU: Garcia, Julià (2), Prims, Farrés (1), Grau (1), Martí, Rodriguez (1), Prat (1) i Ballart.
Mis Ibérica CH MATARÓ: Sergi Grané, Èric Florenza, Èric Serra (1), Marc Povedano, Pablo Fernández, Marçal Oliana, Oriol Pujol i Oriol Lladó.
Marcador: 14’ SERRA (0-1); 18’ Prat (1-1); 25’ Rodríguez (2-1); 28’ Grau de penal (3-1); 37’ POVEDANO (3-2); 37’ Julià (4-2); 46’ POVEDANO (4-3); 49’ Farrés (5-3); 49’ Ballart (6-3).
Àrbitres: Díaz i Calonge.