El Mis Ibérica Mataró deixa escapar els primers punts del Jaume Parera

Un partit espectacular i esbojarrat, amb 15 gols, però amb l’equip local sense el control del mateix, i sempre a remolc del Barça B

• Marc Gomà
  • Dilluns, 23 Novembre 2015 12:02

El dissabte al vespre, després del gran clàssic del futbol espanyol, es va disputar el partit entre el Mis Ibèrica Mataró i el Futbol Club Barcelona “B” al Pavelló Jaume Parera. Un pavelló en què les feines de substitució d’una de les grades (a mitja temporada) van provocar que l’aforament es veiés reduït notablement. Això no va impedir que l’afició local estigués al costat del seu equip. El partit, però, va començar travat. El Mataró tenia, una jornada més, la baixa de Jordi Bartrès, a qui se li complica la recuperació de la seva lesió, i va començar el partit amb Sergi Grané a la porteria i Marc Povedano, Èric Florenza, Èric Serra i Pablo Martínez a la pista. Els primers minuts van ser de tempteig, amb una successió de faltes i amb poques ocasions a ambdues porteries.

plantilla ch mataró

Va ser al minut 12 quan el Barça es va avançar gràcies a un penal convertit per Sergi Llorca que es convertiria en l’home més destacat del partit. I és que, en poc més d’un minut, el mateix jugador visitant va marcar dos gols més. Un en una jugada preciosa en què, des de darrere la porteria va aixecar la bola i la va rematar al fons de la xarxa i l’altre culminant un contracop del Barça. En un tancar i obrir d’ulls el partit es trobava 0-3.
Lluny d’arronsar-se, el Mataró va seguir treballant i va aconseguir, abans del descans, igualar el partit a 3. Quan faltaven 7 minuts pel descans, Marc Povedano, l’altre home destacat del partit, també va convertir un penal per posar l’1 a 3 al marcador. Dos minuts més tard, el mateix Pove va fallar un altre penal. I va ser a les acaballes del primer temps quan el mateix jugador igualadí va posar el 2-3 després d’una assistència d’Èric Florenza i Marçal Oliana va situar el 3-3 també amb assistència de Florenza. El partit quedava, doncs, totalment obert per a la segona part.

El Mataró no va saber mantenir el nivell amb què havia acabat la primera meitat a l’inici de la segona que va tornar a tenir uns minuts de tempteig. Però el Mataró estava amb 9 faltes i va ser quan va fer la desena, al minut 7 de la segona part, en què el Barça, altre cop de l’estic de Sergi Llorca, es va tornar a avançar en el marcador. 25 segons més tard, Èric Florenza, també de falta directa, restablia la igualtat al marcador. Al minut 11, en un contracop del Barça, Llorca va fer el seu cinquè gol de la nit per tornar a avançar al Barça i segellar un partit memorable, 4 a 5. Quedaven 14 minuts i va seguir un període amb diverses ocasions locals, un més que possible penal i, en general, domini local, fins que la quinzena falta del Mataró va donar una altra directa al Barça. En aquesta ocasió Grané va aconseguir evitar el gol de Llorca, però tot just 10 segons després, Florenza va rebre una targeta blava. La consegüent falta directa, executada aquest cop per Nil Roca, també la va parar Grané, però jugant en inferioritat el Mataró va encaixar el 4 a 6.

Quan faltaven 4 minuts, d’un tir llunyà, el Barça va marcar el 4 a 7 que semblava sentenciar definitivament el partit, però van succeir uns minuts de bogeria en què hi va haver 4 gols més i, encara, alguna ocasió fallada. Quan faltava un minut i mig, Povedano va fer el seu tercer gol, de falta directa. 5 a 7. El Barça va marcar el 5 a 8 després d’un rebuig de Grané que Gerard Miquel va recollir dins l’àrea i va rematar. Pocs segons després, Oliana va marcar el 6 a 8 i, ja a l’últim segon, Marc Povedano va establir el 7 a 8 definitiu.

Mis Ibérica CH MATARÓ - FC BARCELONA Lassa 7-8

Mis Ibérica CH MATARÓ: Sergi Grané, Èric Florenza (1), Èric Serra, Marc Povedano (4), Pablo Fernández, Marçal Oliana (2), Oriol Pujol i Oriol Lladó.
FC BARCELONA Lassa: Tarrés, Aragonés, Roca (1), García, Llorca (5), Martínez, Miquel (2), Miguélez i Ferrer.
Marcador: 12’ Llorca (0-1); 13’ Llorca (0-2); 13’ Llorca (0-3); 18’ POVEDANO de penal (1-3); 24’ POVEDANO (2-3); 25’ OLIANA (3-3); 32’ Llorca de falta directa (3-4); 33’ FLORENZA de falta directa (4-4); 36’ Llorca (4-5); 43’ Roca (4-6); 47’ Miquel (4-7); 49’ POVEDANO de falta directa (5-7); 49’ Miquel (5-8); 49’ OLIANA (6-8); 50’ POVEDANO (7-8).
Àrbitres: Godia i León.