Una altra derrota pel Mis Ibèrica Mataró que no aconsegueix sortir de la dinàmica negativa

La victòria visitant per la mínima, a l’últim minut, conseqüència d’una decisió opinable dels àrbitres, no pot amagar que l’equip mataroní ha anotat un gol en els 3 últims partits

• Marc Gomà
  • Dilluns, 14 Desembre 2015 11:37

El Mis Ibèrica Mataró afrontava la visita del Sant Feliu en plena crisi de resultats. Els últims sis partits reflectien una sola victòria. Però l’equip arribava amb il·lusió, amb ganes de sortir del pou i amb un pavelló vestit de gal·la gràcies a l’estrena de la flamant grada nova. El partit va estar dominat per les defenses, tot i que no van faltar les ocasions de marcar. Tant Oriol Pujol, com Pove, Florenza, Serra o Fernández, tots van tenir ocasions més o menys clares en xuts o contracops. Ningú va aconseguir marcar. Tampoc pels visitants, abans del descans.

Mataro-Vilanova

Tot i que la segona part va seguir el mateix patró de joc, quan faltaven 16 minuts, una sorprenent blava a Èric Florenza per tallar l’inici d’un contracop va suposar dues ocasions pels visitants. Primer una falta directa, que Grané va aturar, i després dos minuts de superioritat en què els locals van defensar a la perfecció. A 10 minuts pel final. Amb 9 a 9 en el marcador de faltes i 0-0 en el de gols, ja es veia a venir que les faltes directes decidirien el partit. Marc Povedano no va aconseguir transformar en gol la que va disposar el Mataró i la del Sant Feliu no va arribar fins que faltaven 90 segons per acabar el partit. Una falta d’Oliana que, com a mínim, podríem qualificar de dubtosa, va portar a Aleix Vera al punt dels 7,40m. Sergi Grané no va poder evitar el gol i es va desfermar l’eufòria entre els visitants.

El Mis Ibèrica Mataró va sumar una nova derrota i se situa en places de descens a Primera Catalana. Cal trobar la manera de canviar la dinàmica i cal trobar-la aquesta setmana per emportar-se una victòria de la pista del cuer, dissabte vinent, a Mieres.

Mis Ibèrica MATARÓ – CHP Sant Feliu 0-1

Mis Ibèrica Mataró: Sergi Grané (porter), Èric Florenza, Marc Povedano, Èric Serra i Oriol Pujol –cinc inicial-, Marçal Oliana, Pablo Fernández, Oriol Lladó, Nil Castellví i Adrian Aceituno (ps).