Ricardo Valverde nou fitxatge del Mis Ibèrica CH Mataró

El conjunt mataroní es reforça per millorar la faceta golejadora

Valverde

Després d’un primer tram de temporada on l’equip ha anat de menys a més, i després de la baixa de llarga durada de Jordi Bartrès, que no sembla que s’hagi de resoldre a curt termini, el Mis Ibérica CH Mataró s’ha reforçat amb el fitxatge de Ricardo Valverde que arriba provinent del CP Calafell d’OK Lliga.

Ricardo Valverde és un jugador de 23 anys que ha jugat a diversos equips d’OK Lliga com el Tordera o el Calafell, precisament aquesta temporada estava jugant amb el Calafell amb el qual ha fet cinc gols, però després de no tenir els minuts desitjats ha decidit venir a Mataró per buscar la continuïtat i els minuts que li han faltat fins ara.

Des del CH Mataró s’ha explicat que s’ha fitxat Valverde pel seu perfil golejador i que per tant ve a ocupar un espai que aquesta temporada quedava una mica coix. La temporada passada, el protagonisme golejador el tenia Martí Casas, ara al Vic i, aquest any, s'havia convertit en un dels maldecaps del tècnic Joan Carles Vadillo. Des del club s’espera que l'arribada de Valverde sigui el detonant que necessita l'equip per anar cap amunt i lluitar per l’ascens a OK Lliga.