Bona victòria del CH Mataró per posar-se en segon lloc

L'equip segueix creixent amb un treballat triomf, amb revenja del 7-3 de la primera volta a Vilanova

• Fotos de Daniel Ferrer.
  • Dilluns, 11 Novembre 2019 23:06

Com la setmana anterior, el CH Mataró va jugar una molt bona primera meitat, avantçant-se de seguida amb un gol de Juanola als 20 segons, i dominant el joc. Al minut 10 Lleonart va fer el 2-0, i van seguir més ocasions però sense encert, donant vida al Vilanova B, que feia el 2-1 a cinc minuts pel descans.

Hoquei CH Mataró - Vilanova B
A la represa les locals van sortir un xic fredes, però tot i això Chiva va fer el 3-1 als set minuts. Les visitants ho van acabar aprofitant, amb dos gols consecutius per empatar el matx (3-3). Encara quedaven deu minuts i van aparèixer els fantasmes d'Igualada, però aquesta vegada es l'equip d'Aleix Castellsaguer es va refer i amb dos gols de Lleonart s'acabava sentenciant, l'últim al darrer minut ja amb el Vilanova atacant a la desesperada.

CH MATARÓ - CP VILANOVA B 5-3

CH MATARÓ: Ariadna Escalas (p), Marta Soler, Adriana Chiva (1), Aina Lleonart (3), Ester Anglas, Olga Juanola (1), Eva Requena i Paula Lladó (ps).