El CH Mataró ressuscita en el derbi després de l'accident a Galícia

Guanya per 6 a 0 el Tordera i torna a ser líder d'OK Lliga Plata i el cap de setmana vinent jugarà la Copa de la Princesa

• Redacció - Fotos: Daniel Ferrer
  • Diumenge, 09 Febrer 2020 08:48

Hoquei CH Mataró - Tordera

Després de l'"accident" patit el dissabte passat a A Corunya, on va perdre per 10 a 0 quan era el líder d'OK Lliga Plata, l'equip del Club Hoquei Mataró ha recuperat sensacions i ha ressuscitat en el derbi maresmenc contra el Tordera, golejant-lo per 6-0.

L'equip mataroní, a més, ha aprofitat les ensopegades dels seus rivals directes per tornar a pujar al primer lloc de la classificació, amb un punt d'avantatge sobre Arenys de Munt i quatre sobre Compañía de María i Alpicat.
La setmana vinent l'equip disputarà la Copa de la Princesa al Vendrell. En la semifinal del dissabte (18 hores) es trobarà el Maçanet, segon de l'altre grup al final de la 1a volta. L'altre la juguen després Vendrell i Arenys de Munt. La final serà el diumenge a les 12:30 hores.

El partit era esperat amb ganes, per treure's del damunt la mala imatge del partit anterior, i amb certa preocupació, perquè l'equip torderenc havia puntuat a Mataró en les seves últimes sis visites i també havia guanyat el partit de la primera volta.

Els d'Albert Larrea van sortir molt concentrats, impecables en defensa i amb Sergi Grané sota pals, i amb profunditat en atac. El partit va ser dur en la primera part, amb 15 faltes entre els dos equips, però en el segon tram de la primera part els locals van començar a obrir forat amb gols d'Erik Gual i Àlex Cantero, i es va arribar al descans amb 2-0, que va donar tranqui·litat a l'equip.

A la represa l'equip local va jugar amb calma i va aprofitar les urgències i la desesperació de l'equip rival, per anar ampliant el marcador, amb Gual i Cantero repartint-se la tasca golejadora i marcant cada un d'ells dos gols més a la segona part.

El tècnic mataroní ha destacat la gran feina inter-setmanal de tots els jugadors, amb els seus capitans Eric Florenza i Sergi Grané al davant, per refer-se de l'ensopegada de la jornada anterior.

CLUB HOQUEI MATARÓ 6-0 TORDERA

CH MATARÓ: Sergi Grané, Gerard Cusachs, Oriol Lladó,  Eric Florenza, Erik Gual (3), equip inicial; Àlex Cantero (3), Bernat Romero, Conrad Xicota, Guillem Carbonell i Martí Almerich (ps).