L'esport femení local en bon moment

El partit de rivalitat entre UEM i Boet va fer-lo palès

Bàsquet Platges Mataró - Mataró Parc Dori Dori Boet

El diumenge passat al Palau Josep Mora es va poder viure el primer derbi mataroní de bàsquet en categoria femenina, i aquest fet va fer palès que la rivalitat pot ser un bon instrument perquè creixi l'interès dels aficionats i també perquè augmenti el nivell dels equips. Tots dos de ben segur, lluitaran per pujar de categoria, en un esport on molts anys enrere (ja fa prop de mig segle) l'equip del CE Mataró havia jugat la Copa d'Europa, després de tres títols a nivell estatal. I al Palau es va viure un partit, potser no d'alta qualitat, ja que els nervis van pesar en molts moments, però sí d'alta intensitat, molt emocionant i sobretot amb la màxima esportivitat.

I aquest bon moment del bàsquet femení s'estén a altres esports a la nostra ciutat, que com sempre no es limita a centrar-se en una activitat esportiva, com sí passa en altres poblacions, sinó que s'obre a quasi tots els esports.

Així el cap de setmana passat es va produir el debut de l'equip del Club Voleibol Mataró a la 1a Estatal. No va ser bo el debut en una competició on de moment l'equip mataroní busca la permanència, però de ben segur ja arribaran els triomfs. Com va arribar, després de dues derrotes, el primer triomf a casa en la categoria estatal de Plata del Joventut Handbol Mataró femení.

Tenim també l'equip femení del Club Hoquei Mataró que després del seu descens, compta els seus partits per victòries i encapçala el seu grup de Nacional Catalana, amb l'objectiu clar del retorn a l'OK Lliga.

I acabem naturalment amb el principal referent, l'equip de La Sirena Centre Natació Mataró, que després del subcampionat català i prop de l'inici de la lliga, afronta aquest cap de setmana la Supercopa Estatal a València, amb el repte una vegada més de derrotar el quasi imbatible CN Sabadell.
A veure si hi ha sort...