El Quadis CNM de tennis taula frega l'ascens a la Superdivisió Estatal

Va guanyar els dos primers partits per acabar caient davant l'equip amfitrió, el Mediterráneo de València

L'equip masculí del Quadis CN Mataró, format íntegrament per jugadors de la pedrera va anar a València a competir per l'ascens a la Superdivisió Estatal, sabent que la seva tasca era molt complicada, ja que només pujaven dos equips i ells hi arribaven com a tercers del seu grup de la fase regular. Finalment no van poder aconseguir l'ascens, però van fer una actuació sensacional, guanyant els dos primers partits i cedint en el partit final davant l'amfitrió.

170516TT_Fase ascens

Van començar la fase guanyant el primer partit el dissabte al matí. Va ser un matx maratonià de quatre hores contra el Cambados (4-3), que era el segon classificat de l'altre grup. Els jugadors, cansats però reforçats moralment, van afrontar el segon partit, davant el Collado madrileny, que havia superat el 2n del grup del Quadis, l'Helios saragossà. Va ser el mateix dissabte a la tarda, i van obtenir la segona victòria per 4-2, en un partit on es va tornar a demostrar l'enorme classe dels jugadors del Centre.

Només quedava un obstacle per poder retornar a la màxima categoria. Era el darrer partit contra el Mediterráneo València, que jugava a casa, amb un equip amb fitxatges (Libre Sancho, Liu Jing, Barroso i Pozuelo). Aquest partit es va jugar el diumenge, davant un rival que el dia anterior només havia jugat un partit, perdent contra el Vilagarcía, campió de l'altre grup. Després d'un altre matx molt emocionant amb dos empats durant el partit, a 1 i a 2, finalment els locals es van imposar per 4-2 i van aconseguir l'ascens.

Amb tot, cal felicitar a Xavier Peral, Yordi Jason Ramos, Sergi Grau i Toni Prados pel gran nivell demostrat. Els jugadors mataronins van demostrar que tenen un futur esplèndid al davant i que en pròximes ocasions poden aconseguir el retorn a una categoria en la qual han militat però sempre amb l'ajut de jugadors de fora.