Albert Ramos campió de Catalunya de tennis

Ha superat a la final a Tommy Robredo

150910Te-RamosCopa2

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas ha revalidat avui dissabte a Girona el títol de Campió de Catalunya de tennis que ja havia aconseguit l'any passat. L'Albert Ramos, que era el cap de sèrie número 1, ha derrotat a la final l'olotí Tommy Robredo, que era el cap de sèrie número 2, per un doble 6-3. El mataroní ha fet valer el seu servei per controlar la situació i guanyar el partit gràcies a dos "breaks".

Ramos controla el partit

El partit, emès en directe per Esport 3 es va jugar diumenge al migdia a la pista central del CT Girona. A la final, encara no s’ha pogut veure un Tommy Robredo 100% i després del 3-3 en el primer set, Albert Ramos ha fet valer la seva millor condició física per trencar-li el servei a l’olotí i emportar-se la primera màniga per 6-3.

El segon ha estat similar al primer. Albert Ramos ha seguit amb el ritme alt de joc i després del 3-3 ha aprofitat les seves oportunitat per trencar el partit amb un break i emportar-se el partit per un total de 6-3 i 6-3. El bon servei del maresmenc ha estat clau pel partit, ja que Tommy Robredo no ha pogut trencar-lo en cap joc. En la semifinal de dissabte, Ramos havia derrotat Leonel Videla per 6-0 i 6-3.

Ramos Català