Albert Ramos se situa en el lloc 26è del rànquing mundial

Va arribar a quarts de final a Viena caient davant Tsonga

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas s'ha situat, a finals del mes d'octubre, en el lloc 26è del rànquing mundial, la millor posició obtinguda al llarg de la seva carrera.

161102Te_RamosViena

Després de caure a la final de l'Open ATP-250 de Chengdu a la Xina, a finals de setembre, davant el rus Khachanov, durant el mes d'octubre l'Albert Ramos ha participat en quatre tornejos més. En el més recent, el ATP-500 de Viena, el mataroní va superar a 1/16 de final l'italià Fabio Fognini (49è del món) per 6-2, 6-2, després a 1/8 de final va derrotar l'austríac Melzer (419è) per 3-6, 6-4, 6-0, i finalment va caure a quarts de final davant el francès Tsonga (19è) per 2-6, 6-7. Cal destacar la victòria sobre Fognini, davant del qual fins ara tenia un balanç de 9 derrotes per cap victòria. Ramos va tenir una actuació molt regular, amb contundència en el primer servei per superar la resistència de l'italià.

Anteriorment havia competit a Moscou (ATP-250), on va caure a quarts de final davant Fognini per 2-6, 2-6, després d'haver superat el rus Donskoy, a Shangai (ATP-1000) on també va caure davant Fognini a la primera ronda, i a Beijing (ATP-500) on va perdre davant el francès Mannarino a 1/16 de final.

Recordem que el mes de juliol va quedar campió en el torneig de Bastad a Suècia derrotant Fernando Verdasco a la final i que al torneig de Roland Garros a París, un dels grand-slam, va arribar a quarts de final perdent davant Stan Wawrinka.