Albert Ramos comença guanyant a Roland Garros

Ha superat el kazak Kukushkin en tres sets

170529Te_RamosRG1

El tennista mataroní Albert Ramos Viñolas ha debutat avui en el torneig de Roland Garros a París amb un força còmode triomf, tot i que el partit s'ha allargat fins més enllà de les dues hores. Ha derrotat en tres sets el kazak Kukushkin. Ramos que és cap de sèrie número 31 i està en el lloc 36è del rànquing, s'ha pogut desfer del seu rival que és el número 83 del rànquing.

180528Te_Ramosguanya

El mataroní, que ha passat una mala època per molèsties físiques en els darrers mesos, debutava amb incertesa respecte a quin podria ser al seu rendiment. I en el primer set ha hagut de treballar durament per guanyar-lo en el "tie-break". Tampoc ha estat fàcil el segon que ha guanyat per 6-4. Però a mesura que ha anat agafant ritme i confiança en el tercer ha trobat el seu millor joc i ha guanyat per 6-1.

Estadístiques del partit

Ara a la segona ronda es trobarà amb el jove noruec Casper Ruud (19 anys i 157 del rànquing mundial) que ha superat en cinc sets l'australià Jordan Thompson.

Recordem que en els dos darrers anys Ramos ha tingut una gran actuació en el torneig parisenc. Fa dos anys va arribar a quarts de final caient davant Wawrinka i l'any passat va arribar fins a vuitens de final caient davant Jokovic.