El femení del CN Mataró 10è lloc a Pulpi en la 1a Divisió estatal de triatló

L'equip masculí masculí va obtenir un 9è lloc en 2a Divisió en súper sprint

El passat cap de setmana va haver-hi molta activitat per part dels triatletes del CN Mataró, amb bons resultats, destacant el 10è lloc de l’equip femení en les dues proves de la Lliga Nacional de 1a Divisió disputada a Pulpi.

180604Tr_EquipfemeníCNMaPulpi

Segona jornada de la Lliga Nacional de Triatló a Pulpi

Per un costat 12 components de l´equip, 6 nois i 6 noies es van desplaçar a Mar de Pulpi (Almeria) per disputar la segona jornada de la Lliga nacional de Triatló dividida en 2 competicions.
El dissabte es va disputar el Campionat d´Espanya de Relleus per parelles. És una competició on cada un dels tres relleus, compost per 2 triatletes, fa un mini triatló de 300 m de natació, 6 km de ciclisme i 2 km de cursa a peu.
Les noies amb Claudia Luna i Ivana Peralta en el primer relleu, Aida Fàbrega i Judit Zaragoza en el segon i Julia Raja i Maria Andreu en el tercer van assolir la 10a posició entre els 15 equips de la 1a divisió femenina estatal
amb un temps de 1:16:47.
En nois les parelles van estar formades per Dani Gonzàlez/Jordi Fernàndez, Oriol Gili/Ivan Roca i Oriol Bruguera/Jose Luis Cano. Van aconseguir l’onzena posició en la 2a divisió masculina amb un temps de 1:08:46.

El diumenge es va disputar el Campionat d´Espanya súper sprint amb dues semifinals de 40 corredors cada una, en què es classificavan els 25 primers de cada semifinal per anar a la gran final amb els 50 millors triatletes. Les distàncies també eren de 300 m /6 km /2 km.
De les 6 components femeninas es van classificar per a la gran final Clàudia Luna i Júlia Raja. Després de la semifinal i final es van sumar el punts i es va aconseguir també la 10 posició per equips en la 1a divisió femenina.
En nois van aconseguir passar a la gran final Dani Gonzàlez i Oriol Gili. I l’equip masculi va aconseguir la 9a posició entre els 15 equips de la 2a divisió masculina.

Trirelay de Pineda

Tambe el diumenge es va disputar la IV edició del Trirelay de Pineda prova per relleus puntuable per la Lliga Catalana de triatló.
En noies es va assolir la 4a posició amb Jessica Brillas, Joana Martínez i Mayalen Noriega i en nois el 7è amb Alvaro Rance, Carlos López i Lluís López.

180605Tr_TrirelayPineda

També hi havia una prova open en la qual l’equip femeni (Núria Bruguera, Marta Mirón, Viky Roura) va assolir la 3a i dos equips masculins que van acabar el 4t  (Quim Nicolau, Marcel Aragonés i Adria Parra) i el 7è (Sergio Feliz, Alejandro de Larrechea i Alejandro Molina).