Bach i Meseguer guanyen el preeuropeu a Lille

A la competició disputada a Lille la selecció espanyola va guanyar còmodament els tres partits

Marta Bach i Ona Meseguer, les dues jugadores del Centre Natació Mataró La Sirena, van disputar el passat cap de setmana el Preeuropeu de Lille amb la selecció espanyola i van obtenir el passaport per al campionat d'Europa de Budapest.
La selecció espanyola va guanyar molt àmpliament tots tres partits. El primer davant França per 18-5, amb un gol de cada jugadora de La Sirena, el segon davant Sèrbia per 32-9, també amb un gol de cada una i finalment derrotant Alemanya per 19-8 amb dos gols d'Ona Meseguer. S'ha de dir que Roser Tarragó no hi va ser-hi ja que està als Estats Units, i en canvi va ser-hi Helena Lloret, jugadora formada també aquí al Centre Natació Mataró i que va fer 6 gols en el conjunt dels tres partits.

131120Wa_BachMeseguer

Lliga Mundial
Aquest dimarts la selecció estatal es va enfrontar a la piscina d’Horta a la selecció de Gran Bretanya en partit de la lliga Mundial. El combinat estatal es va emportar la victòria per un contundent 13-5. En aquest partit fins a sis jugadores del CN Mataró La Sirena hi van estar presents; Marta Bach i Ona Meseguer per Espanya i Chloe Wilcox, Ciara Gibson, Lisa Gibson i Jade Simth per Gran Bretanya