El Quadis a semifinals de la Copa del Rei

Ha superat amb molt de patiment el Catalunya en el primer partit dels quarts de final i jugarà demà contra el Barceloneta

El Centre Natació Mataró Quadis serà demà a la primera semifinal de la Copa del Rei de waterpolo que es disputa a la piscina Pere Serrat de Barcelona.
I hi serà perquè avui, en el partit que començava a les 15 hores, ha superat el Catalunya amb molt més de patiment de l'esperat per un ajustat 6-5.
Fa uns dies el "Cata" va caure derrotat a Mataró a la lliga per 11-5, però avui el partit ha estat molt diferent i l'equip gracienc ha posat les coses molt difícils i en els darrers minuts ha hagut de sorgir la figura del porter Michal Diakonov per aconseguir mantenir el mínim avantatge, i així poder jugar demà la semifinal davant del potentíssim Barceloneta que ha fet tota una exhibició derrotant per 21-5 el Canoe madrileny.

Aturada porter Diakonow

Ha estat un partit poc brillant, amb molts nervis, moltes errades i molts llançaments errats. Al Quadis, que era el favorit, li ha costat marcar el ritme i en el primer quart només Edu Mínguez ha aconseguit marcar. 
Al segon quart no ha canviat massa, tot i que el Quadis que ha defensat bé, al final ha pogut obrir una mica de forat al marcador amb un gol de Pau Bach i un altre d'Svilen Piralkov de penal.
A la represa l'equip mataroní ha vist com el "Cata" reduïa novament a un gol la diferència, però Estrany i Bach han posat la màxima diferència de tres gols que sembla permetre un final de partit tranquil. Però no ha estat així i al darrer quart després d'un altre gol de Mínguez (6-3), l'equip gracienc ha escurçat fins a un mínim 6-5 que ha fet que el Quadis es posés molt nerviós. Per sort al tram final Eski ha estat esplèndid sota pals i el marcador ja no s'ha mogut més.

CN MATARÓ QUADIS - CN CATALUNYA 6-5

CN MATARÓ QUADIS: Michal Diakonow, Albert Merino, Fran Sánchez, Marc Corbalán, Svilen Piralkov (1), Edu Mínguez (2), Pol Barbena, Pau Bach (2), Victor Fernández, Pere Estrany (1), Pau Schnizler.
CN CATALUNYA: Sulla, Hernàndez, Sucarrats, Balatoni (1), Clols, Larumbe (1), Garcia, Àlvarez (1), Arnella (1), Ventura, Trilles (1).
PARCIALS: 1-0, 2-1, 2-2, 1-2.