Juguen demà les semifinals de l'Europeu

Espanya queda primera de grup i es jugarà amb Hongria el passi a la final

La selecció espanyola, amb tres jugadores del CN Mataró La Sirena a la seva formació, va fer una gran partit contra Itàlia i la va derrotar per 8-12 obtenint així el primer lloc del grup i la classificació directe per a les semifinals del Campionat d'Europa que s'està disputant a Budapest.

Roser Tarragó, que està en un moment extraordinari de forma, va anotar 5 gols i és amb diferència la màxima golejadora de la selecció estatal i la màxima golejadora del campioant, a part d'estar treballant molt bé en defensa. Marta Bach i Ona Meseguer també van formar part d'un equip, que va a més a mesura que passa la competició i que vol aconseguir el títol europeu per afegir-lo al mundial que ja ostenten.

140705Wa_TarragóEspanya

De tota manera no serà fàcil ja que el rival del proper dijous a les 16:30 hores serà l'amfitrió, l'equip d'Hongria. La seva victòria per 12-7 contra Rússia, equip que en el partit inaugural havia derrotat Espanya per un mínim 9-10, i el fet de tenir el factor ambiental a favor, fa preveure un matx molt difícil.

140723Wa_Espanya

Ciara Gibson i Chloe Wilcox amb Gran Bretanya

Dues jugadores més que han format part del CN Mataró La Sirena durant la passada temporada, la mataronina Ciara Gibson (que ha fet 6 gols) i Chloe Wilcox, han jugat l'Europeu amb la selecció britànica, però la seva selecció ha quedat eliminada a la primera fase.