La Sirena pateix de valent per guanyar a Terrassa

L'equip egarenc s'ha avançat amb un 4-0 i l'equip mataroní no ha remuntat fins al tercer quart

L'equip femení del Centre Natació Mataró ha hagut de patir de valent per poder guanyar a la piscina del Terrassa i mantenir així, en acabar l'any, la segona plaça de la Divisió d'Honor femenina.

L'equip egarenc ha sortit en tromba, amb gran eficàcia de la seva golejadora Gemma Pané i bona actuació de la portera Anna Copado, sorprenent l'equip mataroní que tenia les baixes de la portera Amy Carlson i d'Alysa Turza, però que en canvi comptava amb Roser Tarragó vinguda dels Estats Units per les festes nadalenques. I el marcador s'ha posat en 4-0...

Sirena-Rubí

Ha costat entrar en joc, però a poc a poc La Sirena ho ha anat fent i al descans s'havia igualat a 4 gols. Després, amb un equip local envalentit, ha costat molt més que en altres ocasions, però s'ha acabat imposant la qualitat de l'equip mataroní que fins i tot ha arribat a agafar tres gols d'avantatge (7-10) poc abans del final.

CN TERRASSA - CN MATARÓ LA SIRENA 9-10

CN TERRASSA: Copado, A. Roldán, Alba Sànchez (2), Cuesta, Cifuentes, Pirat (1), Leiton (1), Gemma Pané (5), R.Roldán i Domené.
CN MATARÓ LA SIRENA: Jennifer Lorente, Ariana Gragnolati (2), Ona Meseguer, Roser Tarragó (1), Alba Bonamusa, Clara Cambray (1), Ciara Gibson (3), Marta Bach (1), Laura López (2).
PARCIALS: 4-1, 0-3, 2-4, 3-2.