El CN Mataró La Sirena inicia la seva aventura europea

Des d'aquest dijous fins diumenge el conjunt mataroní jugarà a Hongria la segona ronda de l'Eurolliga on buscarà la classificació pels quarts de final

CNM La Sirena EurolligaDiiluns passat a l’emblemàtica Nau Gaudí de la ciutat va tenir lloc l’acte “MATARÓ-LA SIRENA KM 0 A EUROPA” que dóna el tret de sortida a la participació a la màxima competició europea,  l’Eurolliga, de l’equip de waterpolo femení del CN Mataró.
En un acte que ha estat presidit per l’alcalde la ciutat, el senyor Joan Mora, acompanyat del Regidor d’Esports, el senyor Pere Galbany, del president del Centre Natació Mataró, el senyor Joan Gros i del President i Director General de La Sirena, el senyor Francesc Casabella, es va presentar de l’equip del CN Mataró La Sirena que participarà a la segona ronda de l’Eurolliga que es jugarà des de dijous fins diumenge a  la ciutat hongaresa de Szentes.

Després de visionar un vídeo de l’equip, va ser la capitana, Marta Bach, qui va expressat les moltes ganes i la màxima ambició que tenen totes les integrants per afrontar aquest important repte. El President i Director General de La Sirena, el sr. Francesc Casabella, va dirigir uesn paraules d’ànim a l’equip en aquesta important fase. Seguidament, Joan Gros, president del Centre Natació Mataró va ressaltar la importància que per al club suposa lluitar contra els millors equips d’Europa, va tancar l’acte l’alcalde Joan Mora felicitant-se que el nom de Mataró viatgi a Europa i ho faci de la mà d’un equip que s’ha convertit en un referent de la ciutat.

Rivals de nivell

L’equip femení del Centre Natació Mataró de waterpolo es juga aquest cap de setmana la possibilitat d’entrar als quarts de final de la màxima competició europea, l’Eurolliga, ja que juga la segona ronda de la competició, en format de concentració a la localitat hongaresa d’Szentes.

Allà es trobarà l’equip local l’Szentes, dos equips russos (el Kirishi i l’Izmailovo de Moscou), i el Kreuzlingen de Suïssa, que sembla que hauria de ser el més fluix. Seran dos els equips que passin a la ronda de quarts de final i no sembla fàcil la tasca de l’equip que prepara Florin Bonca sabut el potencial de Rússia i Hongria en aquest esport.
Ara fa dues temporades l’equip del CN Mataró ja va caure davant el Kirishi, l’Eger hongarès, el Nijverdal holandès i el Vouliagnemi grec i només va poder empatar davant el Niça, que era l’equip amfitrió.