El CNM La Sirena cau eliminat de forma molt digna

Ha caigut avui al matí per la mínima davant l'equip hongarès amfitrió de la ronda preliminar

No ha pogut ser. L'equip femení del Centre Natació Mataró La Sirena s'ha quedat a les portes de poder passar als quarts de final de l'Eurolliga, en caure per un mínim 7-6 al partit decisiu davant l'Hongarit Vizisportot d'Szentes, que era l'equip amfitrió d'aquesta fase, cosa que evidentment ha pesat en els moments claus.

Ahir l'equip de Florin Bonca havia guanyat per 31-0 un equip impropi de l'Eurolliga com era el Kreuzlingen suís, al qual les hongareses havien derrotat per 38-0, fent que avui l'empat ja no li valgués a l'equip mataroní en tenir millor golaverage les hongareses.

Això ha fet que La Sirena sortís a per totes i amb una gran intensitat defensiva ha deixat  l'equip local (que potser acusava més el nerviosisme en el tram inicial) a zero en el primer quart. I al descans les mataronines encara dominaven per la mínima (2-3).
A la represa, amb el públic donant suport a les seves, s'ha anat capgirant el marcador a poc a poc, entrant-se al darrer quart amb un empat a 5 que ja els valia a les de casa, i que encara han millorat guanyant el partit per un ajustat 7-6.

SZENTES - CN MATARÓ LA SIRENA 7-6

HONGARIT VIZISPORTOT SZENTES: Bolonyi, Gyori, Hevesi, Van der Sloot (1), Miskolczi (2), Gémes (2), Pocsi, Kadar, Racz, Bujka, Koverkiss (2), Pengo.
CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Arianna Gragnolati, Ona Meseguer, Angela Winstanley (1), Alyssa Turza, Alba Bonamusa, Clara Cambray, Ciara Gibson (3), Marta Bach, Zoila Quesada, Aina Bonamusa, Laura López (2).
PARCIALS: 0-2, 2-1, 3-2, 2-1.