Tres waterpolistes del CN Mataró juguen amb Espanya

La selecció estatal, amb Marta Bach, Ona Meseguer i Laura López, va perdre a Atenes

Ahir al vespre tres jugadores del CN Mataró La Sirena van participar en el partit que la selecció espanyola va jugar a Atenes corresponent a la Lliga Mundial i en el qual Espanya va caure derrotada per 10-7 davant la selecció grega.

mataro-mediterrani

Marta Bach va fer el primer gol d'Espanya en iniciar-se el segon quart igualant l'1-0 amb que havia finalitzat el primer. Després, ja prop del descans, Laura López també va marcar per igualar a 4 en arribar a la meitat del partit. La tercera jugadora que va jugar va ser Ona Meseguer.

En el tram final, l'equip local es va distanciar per guanyar aquest tercer partit del grup de la Lliga Mundial en el qual Espanya de moment només ha guanyat un partit (davant Alemanya) i n'ha perdut dos (aquest davant Grècia i abans davant Holanda).