La Sirena cada vegada més a prop del Sabadell

Ha cedit a la semifinal de la Copa de la Reina davant el campió d'Europa per un mínim 7-6

Avui l'equip del CN Mataró La Sirena ha estat una mica més a prop del millor equip d'Europa i ha fregat la sorpresa a la semifinal de la Copa de la Reina, que ha estat un partit sensacional, intensíssim i sobretot de gran treball en defensa per part dels dos equips, per tancar el partit amb un marcador de 7-6. Per la part sabadellenca ja era habitual, però avui La Sirena ha estat al nivell del campió d'Europa i només petits detalls han acabat decidint el partit a favor del Sabadell, i sobretot el partidàs que ha fet Anni Espar autora de cinc dels set gols sabadellencs.

Clara Cambray, que possiblement per a molts dels que la coneixen menys haurà estat la revelació del partit, ha obert el marcador, però l'equip favorit ha reaccionat per posar el 3-1 al final del primer quart. Però les noies que dirigeix Florin Bonca no volien cedir fàcilment i al segon quart han recuperat un gol per arribar a descans amb un 4-3 que ho deixava tot obert.

mataro-sabadell

A la represa ha augmentat la fermesa defensiva per ambdues parts, amb les porteres també excel·lents, i els dos equips s'han encallat en atac fins que en el darrer tram del tercer quart el Sabadell ha tornat a posar dos gols de diferència, que a l'inici del darrer quart han pujat a tres amb una gran vaselina d'Anni Espar. Però quedaven set minuts i  novament La Sirena ha demostrat que té cada vegada més caràcter i un gol de penal de Laura López i el tercer de Clara Cambray han reduït la diferència i encara ha tingut una claríssima ocasió de Marta Bach fent aparèixer la millor portera del món, Laura Ester, per evitar que el partit anés al desempat.

CN SABADELL - CN MATARÓ LA SIRENA 7-6

CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz, Anni Espar (5), Dagmar Rixt (1), Carla Abellán, Marina Cordobés, Maica Garcia (1), Pili Peña, Lídia Casado, Olga Domènech, Judit Forca.
CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Ariana Gragnolati, Ona Meseguer (1), Alysa Turza, Alba Bonamusa, Clara Cambray (3), Ciara Gibson, Marta Bach, Laura López (2).
PARCIALS: 3-1, 1-2, 2-1, 1-2.