Victòria treballada de La Sirena, que es manté en segon lloc

Ha derrotat el Moscardó madrileny, que ha donat molta guerra fins al descans

L'equip femení del CN Mataró La Sirena ha hagut de treballar de valent per superar un Moscardó que ha donat molta més guerra del que s'esperava, sobretot tenint en compte que a la primera volta s'havia guanyat a Madrid per 3-11, però al final ha sumat els tres punts i es manté a la segona posició de la taula.

mataro-moscardó

Avui a l'equip mataroní, com si encara tingués ressaca del gran partit jugat la setmana passada davant el Sabadell a la Copa de la Reina, li ha costat molt entrar en joc i durant el primer quart i bona part del segon ha estat dominat per l'equip visitant, i no ha estat fins una mica abans del descans i l'inici del tercer quart que, amb un parcial de 4-0, l'equip de Florin Bonca ha començat a decantar el matx al seu favor amb el 10-6. I a partir d'aquí ja s'ha gestionat bé l'avantatge, destacant altre cop l'efectivitat de Clara Cambray com a màxima golejadora de La Sirena, ben ajudada pels xuts de Laura López.

CN MATARÓ LA SIRENA - CN MOSCARDÓ MADRID 15-10

CN MATARÓ: Amy Carlson, Ariana Gragnolati (2), Alysa Turza (1), Ona Meseguer (1), Clara Cambray (4), Ciara Gibson (2), Marta Bach (2), Zoila Quesada, Alba Bonamusa, Laura López (3).
MOSCARDÓ: Patricia Herrera, Vesperinas (2), Mota (1), Espinosa (2), Martín, Benavides, Romera, Gonzàlez, Serrano (4), Mira (1), Arias, Sabugal.
PARCIALS: 2-3, 6-3, 2-1, 5-3.