La Sirena derrota el cuer amb facilitat

El Concepción mai ha pogut presentar batalla

L'equip femení del Centre Natació Mataró La Sirena ha guanyat amb molta facilitat el cuer de la Divisió d'Honor, el Concepción de Madrid, tal com havia fet la setmana passada l'equip masculí i amb una diferència encara més alta, que al final ha estat de quinze gols (20-5).

Mataro fem-Concepció Madrid

L'equip madrileny mai ha pogut presentar batalla i des del primer moment l'únic al·licient era veure quants gols marcaria l'equip local i també veure en acció jugadores que disposen de pocs minuts habitualment.

Al descans el marcador ja estava en un 10-2 prou explícit i en els dos darrers quarts gairebé s'ha calcat el marcador, només deixant-ne marcar un més a l'equip visitant.

CN MATARÓ LA SIRENA - CONCEPCIÓN MADRID 20-5

CN MATARÓ LA SIRENA: Amy Carlson, Arianna Gragnolati (1), Ona Meseguer (6), Júlia Nieto, Alysa Turza, Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (4), Ciara Gibson (5), Marta Bach (1), Aina Bonamusa, Zoila Quesada i Laura López (2).
PARCIALS: 4-1, 6-1, 4-2, 6-1.