La Sirena vol aixecar la Copa LEN a casa

Aquest divendres i dissabte la F-4 de la LEN Trophy posa Mataró al mapa europeu del waterpolo

Un dia abans que comenci la gran competició, l’Hotel Atenea ha acollit la roda de premsa oficial esportiva de la Final-4 LEN Trophy. Amb la participació del regidor d’Esports de la ciutat, i les capitanes i tècnics de La Sirena CN Mataró, VK Szentesi i Vouliagmeni NC.

Ha obert l’acte el regidor d’Esports de la ciutat de Mataró, Josep Font, que en primer lloc ha agraït la confiança de la LEN en la ciutat de Mataró per acollir una competició d’aquest nivell, “sens dubte, la més important que acollirà la ciutat enguany”. També s’ha dirigit als equips, tot esperant que gaudeixin de la ciutat en el temps de lleure que tinguin i que evidentment gaudeixin de la competició que recordem que es disputarà al Complex Esportiu El Sorrall.

La Sirena F4

La Sirena CN Mataró: “Podem competir amb qualsevol”

La capitana de La Sirena CN Mataró, Marta Bach, s’ha mostrat molt motivada i més encara després del gran títol de la Copa de la Reina aconseguit aquest diumenge, que reafirma que poden “lluitar amb qualsevol equip”. El tècnic Florin Bonca ha destacat l’orgull de jugar a Mataró amb el suport de La Sirena. “Sabem que som quatre equips molt forts i molt igualats, tots amb mèrits per ser aquí. Esperem estar per sobre dels nervis afegits de jugar a casa, i sé que entrarem a l’aigua amb una mentalitat guanyadora”.

VK Szentesi: “Després de ser a semifinals, l’objectiu és el triomf”

L’entrenadora ajudant del conjunt hongarès, Eszter Györi, s’ha mostrat optimista i ambiciosa. “L’any passat vam ser a les semifinals, i enguany volem passar a la final, amb l’objectiu d’aconseguir el triomf”. La capitana de l’equip de Szentes, Anita Hevesi, no ha amagat la satisfacció de poder venir a competir aquesta Final-4 en una ciutat amb “tant de sol i al costat del mar”.

Vouliagmeni NC: “L’equip més preparat guanyarà”

Per part del conjunt grec, han parlat l’entrenadora Alexia Kammenou. “Penso que l’equip que estigui més preparat serà el que guanyarà”, tot afegint que en una competició així és molt perillós atribuir-se l’etiqueta d’equip favorit. Cal dir que l’equip grec és l’únic que ha guanyat anteriorment la Copa LEN, concretament la temporada 2002-03. Molt contenta de ser a Catalunya, “amb un temps similar al de Grècia, i amb gent molt maca”, la capitana Antigoni Roumpesi ha dit que en un futur els agradaria tornar i poder jugar a la piscina exterior del Centre Natació Mataró.

A l’inici de la presentació, el conductor de l’acte, el periodista Rafa Navarro, ha excusat la presència de l’equip rus de l’Uralochka Zlatoust, que arribarà aquest vespre a Mataró.

Les entrades estan exhaurides. Podreu veure els partits en directe gràcies a l'streaming d'm1tv al web www.lentrophy.com/

Horaris F4 LEN

EL PALMARÈS DE LA COPA LEN

2014-15 Imperia (Itàlia)
2013-14 Olympiakos (Grècia)
2012-13 Sthurm 2002 (Rússia)
2011-12 Imperia (Itàlia)
2010-11 Rapallo (Itàlia)
2009-10 Ethnikos (Grècia)
2008-09 Sthurm 2002 (Rússia)
2007-08 Roma (Itália)
2006-07 Roma (Itàlia)
2005-06 Honved (Hongria)
2004-05 Ortigia (Itàlia)
2003-04 Ortigia (Itàlia)
2002-03 Vouliagmeni (Grècia)
2001-02 Palermo (Itàlia)
2000-01 SKIF Moscou (Rússia)
1999-00 Palermo (Itàia)