La Sirena torna a la lliga el dissabte rebent el "Medi"

L'equip mataroní ha de guanyar per començar a recuperar posicions

Després de la gran final de Supercopa Europea jugada el passat diumenge, l'equip de La Sirena CN Mataró torna a la competició de lliga de Divisió d'Honor el dissabte a les 12.45 hores rebent el CE Mediterrani.

L'equip barceloní, del barri de Sants, havia estat el gran dominador del waterpolo estatal femení a finals del segle XX i encara dins del segle XXI va aconseguir dos títols les temporades 2002-03 i 2009-10, per completar els onze títols que té a les seves vitrines. Quan van aconseguir el seu darrer títol figuraven al seu equip l'actual jugadora de La Sirena Ona Messeguer i també Jennifer Pareja, l'excapitana del Sabadell, ja retirada.
Però han canviat els temps i el seu nivell ha baixat molt i la temporada passada ja van quedar fora del "play-off" pel títol en acabar en cinquè lloc de la fase regular.

Waterpolo fem. La Sirena - Mediterrani

En el darrer partit de lliga van rebre un duríssim correctiu del CN Sant Andreu en perdre per 7-20, i això fa pensar que si les "sirenes" surten ben mentalitzades, el partit hauria de decantar-se clarament del costat local. En els dos partits anteriors, això sí, havien estat elles les que havien marcat 20 gols, contra Zaragoza i Concepción de Madrid. I per tant, de moment, estan per sobre de La Sirena, que només ha jugat dos partits i n'ha guanyat només un, ja que l'altre el va perdre contra el Sabadell.

A les files del "Medi" destaca la presència de dues ex-jugadores del Centre com són Carla Graupera i Mar Llisterri.

RESULTATS HISTÒRICS A DIVISIÓ D'HONOR

Abans presentació de tots els equips del Centre

Abans del citat partit, a les 10 del matí, es farà la presentació dels 500 esportistes federats de les sevse cinc seccions esportives: natació, natació adaptada, waterpolo, triatló i tennis taula.

Durant l'acte també es guardonarà a l'Esportista amb Valors de l'any 2016, un reconeixement que s'atorgarà a aquell noi o noia que hagi destacat per la seva companyonia i pel seu compromís amb el seu esport i el seu equip.

161112Na_PresentcaióCNM