El Quadis CNM guanya el seu cinquè partit consecutiu

Ha superat el CN Barcelona a la Nova Escullera i es consolida en quart lloc

El Quadis CN Mataró ha obtingut avui la seva cinquena victòria consecutiva guanyant el partit jugat a la piscina de la Nova Escullera davant el Club Natació Barcelona, el seu rival directe en la lluita pel quart lloc de la Divisió d'Honor.

Els dos equips ja s'havien trobat aquest any a quarts de final de la Copa Catalunya a Mataró i van disputar un partit dur que va acabar amb victòria mataronina per 6-5. El partit d'avui també ha estat dur i intens, i ha començat amb un equip mataroní molt concentrat en l'aspecte defensiu i al final del primer quart guanyava per 0-2, amb  gols de Víctor Fernàndez i Marc Corbalán. El Quadis ha continuat jugant bé, però Lorrio ho aturava tot i això ha empentat l'equip local cap a l'empat a dos gols. I el pitjor ha estat que Ramiro Veich i Víctor quedaven en situació complicada amb dues exclusions.

Waterpolo Quadis CNM - CN Barcelona

Al tercer quart s'han animat més els atacs. L'equip cenebista ha agafat avantatge, però per dues vegades ha replicat el Quadis, amb gols de Corbalán i Guimaraes, aquest donant l'empat en la darrera jugada d'aquest quart després d'un temps mort, i  aprofitant una superioritat.

Tot estava obert de cara al darrer quart i en aquest darrer tram el Quadis ha tret tot el millor que sap fer. Defensant amb forta pressió, amb Mario Lloret estel·lar sota pals, i trobant bones opcions a la contra, i aprofitant millor les superioritats que no pas l'equip local, ha fet un parcial de 0-3, amb gols de Pol Barbena, Thomas Lucas i el segon del brasiler Guimaraes, per obtenir un triomf molt valuós i de prestigi, que el consolida en el quart lloc.

CN BARCELONA 4-7 QUADIS CN MATARÓ

CN BARCELONA: Lorrio, Tomasa, Nispeling, Monpeat, Esteller (2), Mínguez, Valera, Flores, Gomà (1), Van Ijperen (1), Mejías.
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich, Víctor Fernàndez (1), Marc Corbalán (2), Pol Barbena (1), Raul Loste, Gustavo Guimaraes (2, 1 de p.), Àlex Codina, Thomas Lucas (1), Pau Schnizler i Albert Merino.
PARCIALS: 0-2, 2-0, 2-2, 0-3.

161213Wa_CNB-cNM

Feia tres temporades que no es guanyaven cinc partits seguits

El que ha fet el Quadis amb aquest triomf, encadenant cinc victòries seguides, no ho havia fet des de la temporada 2013-14, aquella en la qual l'equip va acabar en tercer lloc de la fase regular. Aleshores, entre el final de la primera volta i principi de la segona, va arribar a encadenar nou victòries seguides.