El Quadis tanca el dissabte la primera volta rebent el WP Navarra

L'equip de La Sirena CN Mataró es desplaça a Saragossa

Aquest dissabte torna al competició a la màxima categoria del waterpolo estatal, tant en categoria masculina com en la femenina, amb dos partits molt assequibles per als dos equips del Centre Natació Mataró que estan lluitant a la part alta de la taula.

Mataró_navarra

El Quadis rep el Navarra

El Quadis juga a casa el dissabte a les 12:45 hores per tancar la primera volta del campionat que decideix els vuit equips que participaran a la Copa del Rei, una cosa que l’equip de Beto Fernàndez, situat a la quarta posició de la taula, ja té solucionada.
Però el partit té el seu interès, tant pel que fa a l’equip local que vol mantenir-se en la lluita a la part alta (el Sabadell, que és 3r quatre punts per sobre, rep el Barceloneta), com per al visitant, el WP Navarra, que pot entrar a la Copa ja que està en vuitè lloc i té el Mediterrani al darrere dos punts per sota.

L’equip navarrès ha visitat  12 vegades Mataró a la màxima categoria, les quatre primeres com a Larraina i les vuit últimes com a WP Navarra, i només va poder treure un empat la temporada 2011-12. La resta han estat 11 victòries locals, la darrera la temporada passada per 12-7.

La Sirena es desplaça a Saragossa

Per la seva part l’equip de La Sirena, visita el dissabte a les 18 hores la piscina de l’EWP Zaragoza, que és el cuer de la competició amb 1 sol punts. L’equip de Florin Bonca, de moment està en tercer lloc ja que té un partit ajornat a la piscina del Dos Hermanas, i el Sabadell està 6 punts per sobre i el CN Sant Andreu un punt més amunt. Per tant no sembla que el partit hagi de donar massa  problema a “les sirenes”.

És una piscina de bon record ja que allà l’equip del CN Mataró El Tot, tot i perdre-hi, va assolir la temporada 2004-05 l’ascens a la Divisió d’Honor. Dues temporades després van pujar les aragoneses i l’equip del CN Mataró l’ha visitat en 10 ocasions,  perdent-hi la primera vegada (temporada 2006-07) per 11-9 i guanyant-hi les altres nou, primer amb temptejos ajustats i després més amplis fins arribar al 5-21 de la temporada passada.

Sirena-Zaragoza