El Quadis, molt ferm en defensa, comença l'any amb triomf

Ha superat el Navarra per acabar la primera volta en un excel·lent quart lloc després de sis victòries consecutives

El Quadis CN Mataró ha tancat la primera volta amb un triomf còmode davant el WP Navarra per 10-2, que li permet arribar a l'equador del campionat en un excel·lent quart lloc de la Divisió d'Honor, després d'aconseguir sis victòries consecutives, acostant-se al seu rècord de nou de la temporada 2013-14.

Waterpolo Quadis CNM - WP Navarra

L'equip mataroní s'ha mostrat molt ferm en defensa en tot moment, sense abaixar mai la guàrdia davant un feble equip navarrès que mai ha tingut opció de poder puntuar, cosa que només ha pogut fer una vegada en les seves 13 visites a la nostra ciutat. I en atac, tot i que el seu màxim golejador, el brasiler "Grummy", no ha estat especialment encertat en el xut, sí que ho han estat altres jugadors per anar obrint forat fins a arribar als vuit gols finals de diferència.

El partit ha començat bé amb un gol de Guimaraes abans que es complís mig minut i aprofitant la primera superioritat dels locals. Després Pau Schnizler, Lucas i altre cop Grummy han fet pujar un 4-0 al marcador, abans d'acabar el primer quart que ja ha permès encarar amb molta confiança la resta del partit.

Després el brasiler ha topat amb el porter Aleksic, i ha errat sis xuts seguits, però s'ha començat a dedicar a repartir joc i els gols els han anat fent els altres jugadors. La forta pressió defensiva, les recuperacions i les contres han anat donant opcions als locals que no les han desaprofitat, destacant Pau Schnizler (3 de 3) i Albert Merino (2 de 2).

Igualen el rècord de menys gols encaixats

El Quadis, amb aquests dos gols encaixats, ha igualat el seu rècord de menys gols rebuts en un partit de Divisió d'Honor. Abans això havia passat quatre vegades: CNM - Ondarreta 5-2 (temporada 93-94); Navarra - CNM 2-8 (temporada 09-10); Concepción - CNM 2-17 (temporada 14-15); CNM - Terrassa 4-2 (temporada 14-15).

QUADIS CN MATARÓ 10-2 WP NAVARRA

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret i Marc Pannon porters; Ramiro Veich (1), Víctor Roqué, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez, Lluc Bertran, Pol Barbena, Gustavo Guimaraes (2), Àlex Codina, Thomas Lucas (1), Pau Schnizler (3), Albert Merino (2).
WP NAVARRA: Aleksic i Huarte porters; Rodríguez, Zapater, Esteban, Zapata, Fernàndez, Cahnohan, Arriazu, Sousa (1), Artola, Garcia (1), Jaúregui.
PARCIALS: 4-1, 1-0, 2-1, 3-0