Al Quadis la Copa del Rei li dura poc

Ha caigut a quarts de final davant un potent amfitrió com és el CN Sabadell

El Quadis CN Mataró afrontava amb ganes la Copa del Rei, tot i que se sabia d'entrada inferior al seu rival, l'equip amfitrió, el CN Sabadell, que fa poc havia guanyat en aquella piscina de Can Llong al totpoderós Barceloneta en partit de lliga. Però ja se sap que a partit únic es poden donar sorpreses, i de fet en el primer partit en CN Barcelona havia sorprès el Terrassa guanyant-lo per 5-6 i això donava més ànims als de Beto Fernàndez per intentar la proesa. Però al final s'ha imposat la lògica i el Sabadell estarà a semifinals i molt probablement a la final. S'ha de tenir en compte que el Quadis presentava a Grummy, el seu millor golejador, jugant amb grip, i a Thomas Lucas amb un lligament tocat i infiltrat, i això evidentment afeblia molt l'equip.

170127Wa_Presnetacio

Primer quart igualat amb un gran gol que desnivella al final

I el partit d'avui divendres ha començat bé. La defensa funcionava, en Mario Lloret aturava, i tot i que a l'altre costat passava el mateix, Marc Corbalan en jugada d'home de més ha aconseguit obrir el marcador, prop ja dels 6 minuts de joc. Però els àrbitres s'han començat a posar durs amb el Quadis i en els dos darrers atacs sabadellencs hi ha hagut exclusions, que Gorria i Carrrillo, aquest amb un xut extraordinari amb poc angle i sobre la botzina, han capgirat el marcador.

170127Wa_SabCNM2

Dues contres obren forat

Al segon quart els col·legiats han canviat de criteri i han deixat jugat molt, permetent força a les defenses dels boies i a la forta pressió que feien els dos equips, i les 3 exclusions d'aquest quart contrasten molt amb les 7 del primer. I el que ho ha sabut aprofitar, amb dues contres de Gorria i Matoso, ha estat el Sabadell que ha arribat al descans amb 4-1, i el partit molt ben encarat.

El Sabadell decideix el partit

I si els locals ja tenien bé la cosa encara se'ls ha posat millor quan a l'inici del tercer quart Gallego ha fet el 5-1. Després hi ha hagut una jugada polèmica, ja que en una superioritat Veich ha rematat des de molt a prop i el porter l'ha tret de dins (ho deia el públic neutral), però l'àrbitre no ha donat el gol. I encara amb el mateix marcador, el mateix Veich ha xutat alt a porteria buida, amb el porter descol·locat. I els sabadellencs ho han aprofitat per completar un parcial de 3-0, amb un penal i una contra, deixant pràcticament decidit el matx. A partir d'allà al Quadis el partit ja se li ha fet molt llarg, tot i els intents de millorar la imatge, amb dos gols de Veich i Schnizler.

170127Wa_GolSchnizler

El darrer quart ja ha sobrat

En el darrer quart altre cop els àrbitres han deixat fer molt. El Quadis estava molt cansat i tocat anímicament, i perdia moltes pilotes, i el Sabadell, tot i estar molt carregat d'exclusions i amb tres jugadors eliminats, s'ha posat 7 gols amunt (10-3). El Quadis, amb dos gols en superioritat, ha maquillat una mica el resultat, que al final Carrillo, un dels jugadors del partit, ha deixat establert al final en 11-5. I el darrer quart ha servit, això sí, perquè els joves de la pedrera tinguessin minuts en aquesta important competició.

170127Wa_SabCNM4

CN SABADELL 11-5 QUADIS CN MATARÓ

CN SABADELL: Motos (4 aturades), Sergi Cabanas (1), Carrillo (3), Matoso (2), Gorria (3, 1 de p.), Soler, López Escribano, Bustos (1), Fenoy, Gallego (1), Marsal, Víctor Cabanas. 11 gols de 29 xuts, de 42 opcions d'atac. 14 exclusions.
QUADIS CN MATARÓ: Lloret (7 aturades en els 3 primers quarts) i Pannon (2 aturades en el darrer quart) porters; Ramiro Veich (1), Víctor Roqué, Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez (1), Raul Loste, Pol Barbena, Gustavo Guimaraes, Àlex Codina, Thomas Lucas, Pau Schnizler (1), Lluc Bertrán.
PARCIALS: 2-1, 4-1, 4-2, 3-2.