El Quadis i el "Medi" empaten en un matx vibrant

Pol Barbena ha salvat un punt poc abans del final d'un darrer quart força boig

El Quadis CN Mataró retornava avui dijous a la competició després de més de dues setmanes d'aturada, i ho ha fet amb un partit vibrant davant del Mediterrani que ha acabat amb un empat, gràcies a un gol ja dins del darrer minut de Pol Barbena. Amb aquest empat el Quadis CN Mataró conserva el quart lloc amb comoditat i se situa a dos punts del CN Terrassa.

170216Wa_GolBarbena

Des del primer moment s'ha vist que el partit estaria marcat per un alt nivell de les defenses, amb uns àrbitres que han deixat fer bastant, tot i que, rebent queixes tant d'una banqueta com de l'altra. S'ha avançat el "Medi" després d'una badada defensiva local, i després Veich ha empatat resolent una jugada de superioritat. Però de seguida els barcelonins han tornat a posar-se per davant amb gol en superioritat. I fins al final del primer quart el marcador ja no s'ha mogut, amb Mario Lloret aturant quatre atacs consecutius dels visitants.

170216Wa_DefensaQuadis

Al segon quart el Quadis d'entrada ha desaprofitat dues superioritats en les quals Ramiro Veich ha topat amb el pal i amb Diego Tébar. I en l'atac següent el "Medi" ha posat l'1-3 en jugada de superioritat, una faceta en què s'han mostrat tremendament efectius al llarg del partit. Una gran acció de Lucas en la boia ha reduït diferències i un xutàs imponent del brasiler Grummy han tornat l'equilibri al marcador en arribar al descans.

170216Wa_Quadis-Medi-3

A la represa la defensa local s'ha mostrat impenetrable i el "Medi" no ha pogut marcar en tot el quart. Sí que ho ha fet Pol Barbena en una jugada d'home de més, i el Quadis s'ha avançat per primer cop al llarg del partit. Però les defenses s'han continuat imposant i s'ha entrat en el darrer quart amb 4-3 al marcador.

En l'inici del darrer quart els de Sants han trencat la sequera que se'ls ha allargat mig partit: des de l'inici del 2n quart fins a l'inici del darrer quart. I ho han fet aprofitant una altra superioritat, que avui el Quadis no ha aconseguit defensar amb encert (ha rebut 4 gols de 6). El partit s'ha trencat per moments. Guillem Garcia ha estavellat una pilota al pal en situació clara de gol dels visitants, i la pilota ha anat ràpidament a l'altra banda on havien quedat Grummy i Veich, contra un sol defensor, i el brasiler no ha fallat i ha tornat a posar el Quadis per davant. Aleshores el "Medi" ha tret tot el seu caràcter i ha capgirat el marcador en un minut, aprofitant la precipitació en alguna acció en atac i indecisions defensives.

170216Wa_AturadaTebar

El "Medi" veia a prop la victòria i no ha volgut arriscar en els quatre minuts que quedaven. I el Quadis ha trobat l'oportunitat de remuntar. Primer Veich en una contra ha topat amb Diego Tébar, que igual que Mario Lloret ha estat molt bé al llarg de tot el partit. Però després Pol Barbena, ja dins del darrer minut, no ha fallat, empatant el partit. I encara l'equip de Beto Fernàndez ha recuperat la pilota, i en el darrer instant "Grummy" ha estavellat la pilota al travesser.

170216Wa_Grummyalpal

QUADIS CN MATARÓ 6-6 CE MEDITERRANI

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret (10 aturades), Ramiro Veich (1), Marc Corbalán, Víctor Fernàndez, Pol Barbena (2), Gustavo Guimaraes (2), Àlex Codina, Thomas Lucas (1), Pau Schnizler, Samu Ruiz. 6 gols de 28 xuts, de 38 possessions. 6 exclusions. 3 de 8 en home de més.
CE MEDITERRANI: Diego Tébar (11 aturades), Van der Burg (2), Del Toro, Dani Hernàndez, Montero, Idarraga, Bofill (2), Hodaly, Guillem Garcia (2), Yàñez. 6 gols de 29 xuts, de 42 possessions. 8 exclusions. 4 de 6 en home de més.
PARCIALS: 1-2, 2-1, 1-0, 2-3.