La Sirena CNM guanya còmodament el Dos Hermanas

L'equip mataroní ja havia resolt el partit al descans amb un 9-2, que ha ampliat a la represa amb un 8-1

Avui dijous al migdia La Sirena CN Mataró ha jugat a la seva piscina el partit corresponent a la 12a jornada que es va ajornar a causa del desplaçament a Budapest pel partit de l'Eurolliga. I l'ha guanyat amb comoditat superant el Dos Hermanas sevillà per 17-3.

170302Wa_LS-DH

L'equip ha sortit concentrat, treballant ja pensant en el compromís del dissabte a la piscina del "Medi" i sobretot en el del dissabte següent, dia 11, al Sorrall davant l'UVSE Budapest. Al descans dominava per 9-2, amb bona defensa i contres, o també amb xuts exteriors. Després, a la represa, ha fet un 8-1, ben indicatiu de la superioritat mataronina, davant un rival que lluita per evitar el descens i la promoció. Florin Bonca ha pogut donar minuts a les jugadores més joves i en l'aspecte golejador ha brillat la neozelandesa Liana Dance que ha fet 5 gols.

LA SIRENA CN MATARÓ 17-3 DOS HERMANAS

LA SIRENA CN MATARÓ: Cristina Terrado, Liana Dance (5), Marina Zablith (2), Maria Bernabé, Txell Burgos, Alba Bonamusa (2), Clara Cambray (3), Ciara Gibson (2), Marta Bach (1), Júlia Soler, Laura López (2), Debby Willlemsz.
PARCIALS: 5-1, 4-1, 5-1, 3-0.