El Quadis CNM es vol retrobar amb el triomf a la piscina Sant Jordi

Visita el dissabte al Catalunya, un equip que va arribar a ser campió d’Europa, però que ara lluita a la zona baixa

Mataro-cnc

El Quadis CN Mataró juga aquest dissabte dia 4, a les 19 hores, a la piscina Sant Jordi en partit de la Divisió d’Honor de waterpolo davant el CN Catalunya, un equip ara vingut a menys però que havia estat al cim. En efecte, pocs dels nous aficionats sabran que l’equip de Gràcia havia dominat el waterpolo català i estatal a finals dels anys vuitanta i primers dels noranta, guanyant fins a set lligues i sis Copes del Rei, i que fins i tot va guanyar quatre títols europeus, la Recopa l’any 1992 i la Copa d’Europa l’any 1995, i les Supercopes Europees d’aquests dos anys.

170303Wa_CartellCata

Ara l’equip gracienc està situat en la desena plaça, avant-penúltim, igualat amb el Molins, que és 11è, amb 9 punts. El Quadis CN Mataró està en quart lloc amb 20 punts més, i per tant sembla clar favorit en aquest partit, en el qual els de Beto Fernàndez s’haurien de retrobar amb el triomf, després de dues derrotes i dos empats a la lliga i una derrota a la Copa.

A la primera volta el Quadis va guanyar per 10-4, però ara poden estar segurs que el “Cata” no sortirà vençut d’entrada, ja que lluita per evitar la plaça de promoció de descens. Els seus principals puntals són el porter serbi Popovic, Gasulla, Clols, l’hongarès Gabor Egedi, i amb el toc exòtic de l’àrab Al Daugther, que és el seu màxim golejador.

Resultats històrics en Divisió d'Honor

Com es pot veure l'equip mataroní no va guanyar a la piscina del "Cata" fins la seva 14a visita, i només hi ha guanyat en 3 de les 20 que hi ha fet.