El Quadis supera el Sant Andreu amb dos quarts finals esplèndids

A la represa s'havia arribat amb 5-4 en el marcador i en els dos darrers quarts el parcial ha estat de 7-2

El Quadis CN Mataró s'ha retrobat amb el triomf després de la derrota patida a Madrid, i ho ha fet superant amb gran solvència un equip que sempre ha estat rival complicat aquí a Mataró. Però avui l'equip de Beto Fernàndez ha fet dos quarts finals esplèndids per aconseguir els tres punts que el mantenen en el quart lloc de la Divisió d'Honor.

Waterpolo Quadis CNM - Sant Andreu

Fins al descans el partit ha estat molt igualat amb tots equips efectius en les jugades d'home de més i amb els visitants replicant quasi sempre als gols de l'equip local, per arribar a la meitat del partit amb un ajustat 5-4.

A la represa la defensa local ha intensificat la pressió, defensant bé també en les inferioritats i amb Mario Lloret apareixent sota pals per fer cinc aturades en el tercer quart, que s'ha acabat ja amb tres gols d'avantatge per al Quadis. I en l'últim període l'equip local ha continuat defensant molt fort, sense deixar ni xutar l'equip visitant, i s'ha mostrat molt efectiu en atac per portar el marcador fins a un 12-5 que ja ha deixat decidit totalment el partit. El golejador visitant, el brasiler Saboya, ha reduït de penal en l'únic gol que ha pogut fer al llarg del partit.

Destacar els gols dels joves Lluc Bertrán i Raül Loste, cada vegada amb més participació en l'equip del Quadis, igual que Víctor Roqué i Samu Ruiz.

QUADIS CN MATARÓ 12-6 CN SANT ANDREU

QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret i Marc Pannon porters; Ramiro Veich (1), Víctor Roqué, Marc Corbalán (2), Víctor Fernàndez (1), Lluc Bertran (1), Pol Barbena (1), Gustavo Guimares (2, 1 de p.), Àlex Codina (1), Raül Loste (1), Pau Schnizler (2), Samu Ruiz. 12 gols de 23 xuts, de 38 possessions. 6 exclusions i 1 penal en contra.
CN SANT ANDREU: Santis porter; Veenhius (2), Blànquez, William, Barnils, Cércols (1), Saboya (1 de p.), López (1), Brugué, Gracia (1), Bertrán, Coloma. 6 gols de 22 xuts de 39 possessions. 8 exclusions i 1 penal en contra.
PARCIALS: 3-2, 2-2, 3-1, 4-1.