La Sirena CNM tanca la fase regular tot preparant la Final Four

Amb el segon lloc assegurat rep el CN Sant Andreu, tercer classificat, amb el qual es tornarà a trobar a semifinals

La Sirena CN Mataró tanca la fase regular de la Divisió d'Honor femenina de waterpolo, rebent el dissabte a les 16:30 hores el CN Sant Andreu, el tercer classificat. L’equip de Florin Bonca ja té el segon lloc assegurat i per tant es trobarà amb l'equip barceloní a semifinals. Unes semifinals que es disputaran a partir del 3 de maig i després que, tant La Sirena CNM com Sabadell, hagin disputat la Final Four de l’Eurolliga femenina a Kirishi els dies 28 i 29 d’abril.

La Sirena CNM - CN Sant Andreu

Aquest partit contra el Sant Andreu no té cap mena d’importància per a la lliga, però està clar que serà una bona pedra de toc de cara a la cita europea del proper cap de setmana. I sobretot hi haurà el record del partit d'Eurolliga del Sorrall en el qual les mataronines van deixar fora les andreuenques de l'Eurolliga guanyant-les per 10-9. Poc després es van enfrontar a les piscines Pere Serrat en partit de lliga i la victòria també va ser mataronina per un ajustat 7-8.

El record del partit de l'Eurolliga al Sorrall

Fins ara en partits de Divisió d’Honor el CN Mataró i Sant Andreu s’han enfrontat 17 vegades aquí a Mataró (amb 6 partits de “play-off”) i el balanç és d'11 victòries locals i 6 visitants.

RESULTATS HISTÒRICS EN LLIGA

La classificació està així: Sabadell 51, LA SIRENA CN MATARÓ 45, Sant Andreu 40, Mediterrani 28, Moscardó 26, Terrassa 25, Rubí 15, Dos Hermanas 9, Concepción i Zaragoza 5.

El més interessant de la jornada està en la lluita pel quart lloc que dona accés a les semifinals del “play-off”, per enfrontar-se al Sabadell. El “Medi” en té prou amb un empat a Terrassa, però les egarenques podrien obtenir el quart lloc si guanyen per més de 3 gols i el Moscardó per a Rubí.

També hi ha interès més avall, ja que l’equip del WP Zaragoza podria eludir el descens si puntués a la piscina del Dos Hermanas.