El Quadis CN Mataró acaba la fase regular a Pamplona

L'equip mataroní té el quart lloc assegurat, i el tercer quasi impossible, i encara ha de conèixer el rival en el "play-off"

El Quadis CN Mataró tanca la lliga amb desplaçament a Pamplona on l’espera el WP Navarra, equip que ja té la permanència assegurada i no opta a entrar als “play-off”. El partit es jugarà, com tots els de la jornada, a les 18 hores.

Waterpolo Quadis CNM - WP Navarra

Rival de rècord

Aquesta serà la 14a visita de l’equip mataroní a Pamplona, incloses les que l’havien enfrontat al Larraina. Fins ara ha perdut 4 vegades, n’ha empatat 3 i ha guanyat 6 vegades, incloses les tres últimes temporades. A la 1a volta a Mataró el triomf va ser contundent per 10-2. 

Com a curiositat dir que en dues ocasions contra aquest rival, a Pamplona la temporada 2009-10 i aquí a Mataró fa poc en la primera volta aquesta temporada, el Quadis ha encaixat només 2 gols. Aquesta és la xifra més baixa encaixada mai a la Divisió d'Honor, cosa que s'ha produït en 5 ocasions. Les altres van ser amb Ondarreta (5-2 temporada 93-94), Concepción Madrid (17-2 temporada 2014-15) i Terrassa (4-2 temporada 2014-15 en "play-off").

RESULTATS HISTÒRICS A PAMPLONA

La classificació actual està així: Barceloneta 60, Sabadell 56, Terrassa 43, QUADIS CN MATARÓ 41, CN Barcelona 35, Canoe 33, Sant Andreu 31, Mediterrani 29, Navarra 15, Catalunya 12, Molins 9, Rubí 7.

L’equip mataroní té assegurada la quarta posició i, si guanyen a Pamplona, podria aconseguir la tercera si el Terrassa perdés davant el Rubí. Sembla bastant improbable ja que els rubinencs estan en posició de descens. Per evitar-lo han de guanyar i esperar que el Molins de Rei perdi.

Interessant també la lluita per les posicions de la 5a a la 8a, que no estan decidides. I pel que fa al Quadis pendents de veure si el rival serà el CN Barcelona o el Canoe, que s’ho juguen directament a la Nova Escullera. L’equip barceloní en té prou amb un empat per ser el 5è, i el probable rival del Quadis. Però si guanya el Canoe seria l’equip madrileny el que es faria amb el 5è lloc, cosa que, suposem no agradaria massa als de Beto Fernàndez, si acaben en el 4t lloc, com és el més probable.