"Guanyarem per en Robafaves"

Il·lusió i sobretot moltes ganes de competir entre l'expedició mataronina que tot i debutar en una F4 de la màxima categoria no vol renunciar a res

  • Roger Castillo//Fotos: cedides
  • Dijous, 27 abril 2017 10:11

Ciutat 2017, CNM LA SIRENA
El Tot Mataró és a Kirishi al costat de Les Sirenes. És una aventura que arrenca amb un vol dimecres a les sis del matí i en el qual, de bon començament, queda clar ja a la primera escala a Zurich que La Sirena no vol ser la convidada de pedra d'aquesta Champions. No van de turisme a Rússia. Són ambicioses. I ho volen fer patent totes i cadascuna d'elles.


Florin Bonca atén al Tot i assegura que "arribar aquí ja és un orgull però portem dies preparant una victòria contra el Kirishi". Cira Gibson vol "arribar el més lluny possible" i Clara Cambray apuja l'aposta: "portarem la copa a casa". La moral de la tropa està alta en aquesta primera escala i fins i tot Debby Willemsz assegura que "guanyarem per en Robafaves" al que Ona Messeguer afegeix que "també guanyarem pel Drac".

Alufactory

Alba Bonamusa assegura que "no en tenim prou amb la LEN" i Laura López assegura que "anirem a totes per guanyar". La capitana Marta Bach vaticina que "no tenim sostre" i fins i tot Zoe Arancini s'arrenca a cantar la cançó de "un dia de partit". Els falten quatre hores de vol per arribar a Rússia on a les set de la tarda, hora mataronina, s'entrenen a la piscina on el divendres buscaran donar la sorpresa.

"Aquest equip té moltes ganes de fer-la grossa i això fa que no tinguem sostre"

La gran sorpresa

És evident que ningú compta amb la sorpresa de La Sirena CNM. Els antecedents, a més, són clars i qui organitza la Final Four té més que el factor camp a favor. Tot i això l'expedició ha arribat a Rússia sense cap tipus de complexe i no es volen quedar amb el rol de convidades de pedra. Per en Robafaves, el que calgui.

Ciutat 2017, CNM LA SIRENA
Contra tres equips més experimentats
La Sirena, vigent campiona de la Copa LEN, és l'equip amb qui ningú compta, el que té menys galons d'entre tots els representats en aquesta Final, que es juga a una ciutat en la qual costa trobar cap altre al·licient. Fins i tot els mitjans esportius generalistes focalitzen l'atenció en el Sabadell, que és vigent campió i el gran dominador del darrer lustre a Europa. També l'Olympiacos grec, el rival de les vallesanes –que no compten amb Anni Espar però segueixen tenint una plantilla espectacular– és un equip de gran nivell i del Kirishi es pot dir que ja va demostrar a Mataró, en l'eliminatòria que va guanyar al Sorrall contra La Sirena, que pot ser un equip temible.
A ningú se li escapa que amb el factor camp a favor la primera semifinal es presenta com un repte majúscul per a les mataronines. Florin Bonca i Pau Cardenal, però, han preparat a consciència el partit.
Segueix la Final Four a través de totmataro.cat