El Quadis CNM força el desempat a tres segons del final

L'equip mataroní ha estat més encertat en atac que el dissabte i jugarà a casa el partit decisiu aquest dimecres (17 hores)

El Quadis CN Mataró tenia una papereta complicada avui a la Nova Escullera, ja que s'hi jugava la possibilitat de continuar viu en el "play-off" pel títol de lliga. I ha aconseguit un treballat triomf davant el Club Natació Barcelona en el partit de tornada, que li permetrà poder disputar el dimecres el desempat aquí a Mataró.

170501Wa_CNBQuadis

La derrota en el partit del dissabte a Mataró, en un matx en el qual els jugadors del Quadis van estar poc encertats en atac, els posava contra les cordes, però avui han sabut superar tots els obstacles per guanyar un partit complicat, gràcies a un superior encert en atac.

De tota manera no ha estat gens fàcil, al contrari. Fins a la segona part l'equip de Beto Fernàndez no ha disposat del primer home de més. I amb 2-3 n'ha tingut dues de seguides que no han entrat, quan es podria haver obert forat al marcador, i en canvi els cenebistes han empatat a 3. Fins a aquell moment el joc havia estat una mica més arrauxat, però a partir d'allà ha estat un partit molt tàctic i estratègic, i les jugades marcades han sortit bé a l'equip mataroní.

Waterpolo Quadis CNM - CN Barcelona

Però el marcador s'ha mantingut igualat. En el darrer quart  l'arbitratge ha tirat força cap a casa, i l'equip local ha fet un parcial de 2-0, per posar-se un amunt, resultat que s'ha mantingut fins que quedava un minut i mig. Aleshores l'equip mataroní ha defensat bé dues inferioritats, i ha aprofitat els dos homes de més que ha tingut. Marc Corbalán ha empatat, i després, quan faltaven tres segons, Thomas Lucas ha aconseguit el 6-7, amb el qual el Quadis es guanya el dret a jugar el desempat a casa, que es jugarà dimecres vinent dia 3 a les 17 hores.

CN BARCELONA 6-7 QUADIS CN MATARÓ

CN BARCELONA: Lorrio, Tenorio, Tomasa, Nispeling, Monpeat, Mínguez (1), Joel Esteller (4), Valera, Víctor Flores (1), Gomà, Van Ijperen, Mejías.
QUADIS CN MATARÓ: Mario Lloret, Ramiro Veich (2), Víctor Roqué, Marc Corbalán (1), Víctor Fernàndez, Pol Barbena, Gustavo Guimaraes (2, 1 de p.), Àlex Codina (1), Thomas Lucas (1), Pau Schnizler, Samu Ruiz.
PARCIALS: 1-2, 2-2, 1-1, 2-2