Avui dimecres, tarda de "play-off" al Centre Natació Mataró

El Quadis busca la semifinal contra el CN Barcelona i La Sirena la comença contra el CN Sant Andreu

Avui dimecres a la tarda tenim una gran tarda de waterpolo al Complex Joan Serra del Centre Natació Mataró, amb dos partits del "play-off" als títols de la Divisió d'Honor de waterpolo. Primer a les 17 hores el Quadis CNM rebrà el Club Natació Barcelona en el partit decisiu dels quarts de final i després a les 18:30 hores serà l'equip de La Sirena CNM el que jugarà contra el CN Sant Andreu en el primer partit de la semifinal.

Waterpolo Quadis CNM - CN Barcelona

El Quadis juga a tot o res contra el CN Barcelona

El Quadis CN Mataró té l'oportunitat avui a les 17 hores d'eliminar per primera vegada en "play-off" l'històric equip del Club Natació Barcelona, després de quatre eliminatòries perdudes, una en quarts de final i dues en semifinals, de l'última de les quals ja fa 12 temporades.

Àlex Codina Quadis CN Mataró

El passat dissabte l'equip cenebista va trencar una ratxa de set derrotes seguides aquí a Mataró per emportar-se el primer matx dels quarts de final guanyant per 4-5, en un partit de sequera golejadora local. Després els homes de Beto Fernàndez es van refer el dilluns a la Nova Escullera guanyant per 6-7 amb un gol de Thomas Lucas quan només faltaven tres segons per acabar el partit, forçant el desempat que es jugarà avui al "tot o res". El que guanyi passa, per enfrontar-se a l'actual campió l'Atlètic Barceloneta, i el que perdi haurà acabat la temporada.

RESULTATS HISTÒRICS EN DIVISIÓ D'HONOR

La Sirena afronta la cinquena semifinal contra el Sant Andreu

I La Sirena CN Mataró, després de tancar per aquesta temporada la seva aventura europea a Rússia, juga a les 18:30 hores el primer partit de la semifinal contra el CN Sant Andreu. Com en el cas dels equips masculins que s'enfronten abans, és aquesta la cinquena eliminatòria de "play-off" entre aquests dos equips, sempre en semifinals (en noies no hi ha quarts de final) i totes dintre de la dècada actual. Fins ara hi ha empat amb dues guanyades per cada equip.

Waterpolo fem La Sirena CNM - Sant Andreu

Fa poc l'equip de Javi Aznar va visitar les instal·lacions del Centre en el darrer partit de la fase regular i va caure clarament per 14-6. Però de ben segur avui, sobretot tenint en compte el desgast que porta l'equip de Florin Bonca a sobre, podria ser una altra història, potser més semblant a la del partit de lliga europea en el qual La Sirena va guanyar per un ajustat 10-9.

El segon partit es jugarà el dissabte a les 18 hores a la piscina Pere Serrat i, si fes falta, el tercer es jugaria el dilluns dia 8 aquí a Mataró a les 18:30 hores.

RESULTATS HISTÒRICS EN DIVISIÓ D'HONOR

ff