Derrota molt honrosa de La Sirena CNM a Sabadell

L'equip mataroní s'ha enfonsat en el tercer quart patint les expulsions d'Ona Meseguer i Marta Bach

La Sirena CN Mataró tenia un repte difícil i no l'ha pogut superar, força castigat pels col·legiats amb les exclusions, i ha acabat perdent de forma honrosa per 14-10. Una vegada més el superior potencial de la plantilla sabadellenca s'ha imposat, sobretot arrel de les dues expulsions d'Ona Meseguer i Marta Bach, i desfent la resistència mataronina amb un tercer parcial de 7-2.

170510Wa_SabCNM

El partit ha començat amb un gol rapidíssim de Maica Garcia als 20 segons, però La Sirena no s'ha immutat i ha capgirat el marcador, però al tram final de la primera part l'equip local s'ha tornat a posar per davant.

El segon quart també s'ha iniciat amb un altre gol ràpid de Bea Ortiz en superioritat, però Marta Bach ha replicat amb un bon xut exterior. A mig període, el Sabadell ha disposat d'un penal per agafar dos gols, però Debby l'ha aturat a Bea Ortiz, i en la contra Liana Dance ha empatat. Tot semblava anar bé però en l'atac següent Ona Meseguer ha quedat ja fora del partit després d'un penal, però per compensar una mica la situació Debby l'ha tornat a aturar, ara a Judith Forca.

S'ha començat a posar nerviós l'equip local davant la bona defensa mataronina. També La Sirena s'ha mostrat indecisa en dues superioritats i Laura Ester ha començat a aturar.  I ja arribant al descans llarg Marina Cordobés ha desempatat amb una gran vaselina en una contra, tot i que Laura López ha estat a punt de marcar sobre el temps amb un xut molt llunyà que ha anat al pal.

Tercer quart decisiu

I només començar el tercer quart novament un gol ràpid de la californiana Neushul ha posat per primera vegada els dos gols de diferència. Però Ciara Gibson amb una vaselina sensacional ha tornat a reduir. La Sirena no es rendia defensant al límit i amb Debby molt bé al darrere.

El Sabadell ha començat a pressionar més en defensa. I en atac Neushul novament ha marcat en la jugada de superioritat en la qual Marta Bach ha vist la tercera exclusió. I Clara Espar després d'una errada defensiva ha obert a tres gols la diferència. Un penal sabadellenc l'ha aprofitat Ciara Gibson per posar el 8-6. Ràpidament Cordobès ha recuperat els tres gols, i al tram final d'aquest quart, sense Meseguer ni Bach, la superior profunditat de banqueta de les locals s'ha notat i Bea Ortiz i Forca per dues vegades, la segona des de molt lluny i acabant el quart, han posat el 12-6 que ja ho ha deixat tot decidit, després d'un parcial de 7-2.

Piscina CN Sabadell

En el darrer quart de tota manera les sirenes han tret l'orgull, per no caure de forma dura, i Dance i Alba Bonamusa, han marcat per posar el 12-8. El Sabadell semblava haver donat el partit per tancat i s'ha hagut de despertar i Marina Cordobès, la golejadora sabadellenca del partit, ha trencat la reacció posant el 13-8. Amb Dance també fora del partit, La Sirena ha continuat lluitant i Clara Cambray i Ciara Gibson han reduït al 13-10. La capitana Domènech ha tancat amb un gol en superioritat.

Però La Sirena ha fet un darrer parcial de 2-4 que els ha de donar moral de cara al partit de divendres, on és d'esperar que l'arbitratge no castigui tant les mataronines.

CN SABADELL 14-10 LA SIRENA CN MATARÓ

CN SABADELL: Laura Ester, Mati Ortiz, Maica Garcia (1), Marina Cordobés (4), Judith Forca (2), Paula Leiton, Chiara Tabani, Clara Espar (1), Olga Domènech (1), Bea Ortiz (2), Pili Peña (1), Susan Neushul (2). 7 exclusions i 1 penal en contra. 4 de 13 en jugades de superioritat.
LA SIRENA CNM: Debby Willesmz, Liana Dance (2), Marina Zablith, Alba Bonamusa (1), Clara Cambray (1), Ciara Gibson (4), Marta Bach (1), Ona Meseguer, Laura López, Maria Bernabé, Júlia Nieto, Júlia Soler. 13 exclusions i 2 penals en contra. 1 de 7 en jugades de superioritat.
PARCIALS: 3-2, 2-2, 7-2, 2-4